Podziel się wrażeniami!
Witam
Kupiłem sony KDL 47W805. W sklepie byłem informowany, że telewizor bez problemu obsługuje iphony i ipady.
Ściągnąłem dedykowaną aplikację sony z appstore - TV SideVievw i niestety nie ma możliwośc aby to działało z telewizorem SONY!!!
Czuję się oszukany przez firmę Sony.
Dodam, że mam zarówno laptopa Vaio jak i playstation w/w firmy i wszystko działa jak należy dlatego zdecydowałem się na zakup telewizora tej firmy (Iphona na sonyxperie czy coś takiego natomiast nie zamienie - wsyztko mam od APPLE!!!)
Jak próbuje podłączyć zarówno Ipada jak i Iphone 4 (żony) i Iphon 5 (mój) przez wifi direct to owszem łączą się i telewizor je widzi ale piszę że żadne z urządzeń nie obsługują wifi direct!!!
Dlaczego jak kupowałem telewizor to byłem informowany w Sony Center, że telewizory działają z produktami APPLE!!! ? ? ?
Czy może mi to ktoś z SONY wytłumaczyć?
Czy mogę oddać telewizor z tego powodu na gwarancie i żądać zwrotu pieniędzy i kupić TV Panasonica, z którym wszystko działa?
SKANDAL i OSZUSTWO!!!
Witam,
Proszę napisz gdzie pojawia się napis, że żadne z urządzeń nie obsługuje WiFi Direct?
Jeśli na TV to znaczy że problem tkwi w iPhone-ie a nie w TV.
Rozumiem, że włączyłeś już WiFi w TV?
http://pdf.crse.com/manuals/13MW802111/PL/wfdirect_wfintegrated.html
Nie chcę mi się wierzyć, że TV nie obsługuje WiFi Direct skoro poprzedni model obsługiwał, ale mogę się mylić.
Witam,
Jestem tuż przed zakupem tego tv i bardzo ciekawi mnie czy udało się problem rozwiązać i co było przyczyną autocad-lt-2013.strefa.pl
Pytanie do kolegi, który miał problem. Ja korzystam bez żadnych problemów zarówno z iPhone 4&5 jak i iPada3 a aplikacja TVSideView działa idealnie. Napisz czy poradziłeś sobie z sytuacją? Jak nie to możemy podziałać tutaj razem.
Ja mam problem z HX -820 też nie chce mi działać ani z IPhonem 4 ani z Samsungiem Young.W pewnym momencie wyświetla mi sie komunikat"wpisz hasło wyświetlane na urządzeniu" ???
Jeśli ktoś mógłby krok po kroku powiedzieć jak połączyć smartfona z TV.
Niestety pomimo wielokrotnych prób nie udało się połączyć z TV ani IPhona 4 ani Samsunga Young.Pojawia się komunikat,że urządzenie nie obsługiwane
Oczywiście konfigurujesz przez aplikację TV Side View?
Tak oczywiście próbowałem za pomocą TV Side View oraz nowszej wersji Media Remote for IPhone firmy Sony.
Nie wiem w czym tkwi problem.Urzadzenia widzą się nawzajem ale nie chcą się połączyć
Czyli robisz tak, że łączysz się z iPhonem najpierw przez Wifi. Ustanawiasz połączenie a potem wchodzisz do aplikacji Side View i nie ma tam do wyboru twojego TV?
Nie w tym rzecz.Ja nie mogę nawiązać połączenia WiFi z telewizorem.Próbowałem z innymi telefonami i zawsze to samo.TV wykrywa telefon i telefon TV ale kiedy mają się połączyć to łączy się i łączy a na koniec d.... blada.Zrobię fotki ekranu to może bedzie łatwiej.