Podziel się wrażeniami!
Jeśli nie zostały wcześniej przygotowane płyty Recovery, to trzeba poszukać kogoś życzliwego, kto ma ten sam model i mógł by Ci pożyczyć płyty.
Ewentualnie skontaktować się z VAIO Link i zamówić płyty, przy czym ta opcja jest płatna. Ile to kosztuje niestety nie wiem.
Cześć!
Tuż po włączeniu komputera, podczas gdy na ekranie wyświetla się napis VAIO, naciskaj klawisz F10.
Pozdrawiam!
Może napisz co się wydarzyło wcześniej...dysk był formatowany?
Własnie niewiem kolega syna był i wgrał mu nowego windowsa i juz było po i chyba to jest przyczyna a jak odzyskac recovery ??
Jeśli nie zostały wcześniej przygotowane płyty Recovery, to trzeba poszukać kogoś życzliwego, kto ma ten sam model i mógł by Ci pożyczyć płyty.
Ewentualnie skontaktować się z VAIO Link i zamówić płyty, przy czym ta opcja jest płatna. Ile to kosztuje niestety nie wiem.
OK wielkie dzieki za pomoc
WItam !
Czy mogę prosić o informację, czy Vaio Recovery Center można użyć więcej niż raz ? Chodzi mi o to, czy po formacie dysku i ponownej instalacji Windowsa 7 (poprzez Vaio Recovery Center) nadal - w przyszłości - będzie można używać tego sposobu do przywracania ustawień fabrycznych ?
Pozdrawiam,
Ola
Cześć Ola,
Przywracanie systemu można wykonywać wiele razy. Nie ma żadnych przeciwwskazań.
Pozdrawiam serdecznie,
Karolina