Podziel się wrażeniami!
Witam
Na stronie z aktualizacjami ukazał się nowy sterownik do karty graficznej ATI hd 3470. Niestety nie udaje mi się go zainstalować. Postępuję zgodnie z opisem na stronie , czyli odinstalowuje poprzednią wersję i instaluję nową. Niestety ale po instalacji ściągniętego pliku sterownik nie jest zainstalowany. Czy tez macie ten problem?
Witam,
proszę wykonać operacje jeszcze raz. Jeżeli zaistniała sytuacja powtarza się proponuje zatelefonować do pomocy technicznej na nr 0 801 382 462. Więcej informacji na temat pomocy znajdzie Pan na stronie http://support.vaio.sony.pl/contacts/co ... pl_PL_cons" target="_blank
W razie problemów służę pomocą
Pozdrawiam,
Mateusz
Próbowałem kilka razy nawet przywracałem system z recovery i ten sam efekt.
No i sterownik został usunięty ze strony czyżby nie był do tego modelu?
Od kilku dni mam Sony Vaio VGN-NW21SF i jestem z niego bardzo zadowolony ale chciałbym zaktualizować bibliotekę Directx 11 ponieważ nie chodzi mi kilka gier i doszedłem do tego że błąd jest właśnie w Directx... Wie ktoś jak to najlepiej zaktualizować?
Podczas próby połączenia z telefonem wyskakuje mi taki błąd(dodałem w załączniku fotkę)
Zainstalowałem najnowsze sterowniki(z vaio link) i nadal nic... Model mojego laptopa to VGN-NW21SF/S
A masz fizycznie wlaczony BT przelacznikiem z przodu po lewej stronie? Tym samym co od WiFi. Moze wylaczyles przypadkiem interfejsy bezprzewodowe.
mam włączone wszystko, ponieważ korzystam z wi-fi;) i bluetooth też mam włączone bo wykrywa urządzenia ale nie chce się z nimi połączyć
Drodzy Forumowicze,
czy ktoś może walczył z tematem sterowników grafiki pod Windows 7 w Z41?
Te podane ze strony z 30/12/2009 po wgraniu najnowszego BIOSu nie instalują się poprawnie i kończy się to czarnym ekranem... a potem centrum przywracania...
Nie działa mi obsługa monitora zewnętrznego, ani przełącznik STAMINA- SPEED...
Vista wieszała się częściej niż deszcz padał, a 7 działa stabilnie tyle ze za moment mi oczy wysiądą od pracy na 13calach... RAAATUNKU!!!!
Nie wspmnę już o wbudowanym modemie UMTS/HSDPA - nie działa od przesiadki...
Brak sterowników na stronie... Które by go ożywiły...
pozdrawiam
KrzysztofP
A z Vaio link nie pomogli?