anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Graphics Driver (ATI) -8.513.1.4000

profile.country.pl_PL.title
502423131
Początkujący

Graphics Driver (ATI) -8.513.1.4000

Witam
Na stronie z aktualizacjami ukazał się nowy sterownik do karty graficznej ATI hd 3470. Niestety nie udaje mi się go zainstalować. Postępuję zgodnie z opisem na stronie , czyli odinstalowuje poprzednią wersję i instaluję nową. Niestety ale po instalacji ściągniętego pliku sterownik nie jest zainstalowany. Czy tez macie ten problem?

117 ODPOW. 117
ruti-----
Początkujący

Witam,
proszę wykonać operacje jeszcze raz. Jeżeli zaistniała sytuacja powtarza się proponuje zatelefonować do pomocy technicznej na nr 0 801 382 462. Więcej informacji na temat pomocy znajdzie Pan na stronie http://support.vaio.sony.pl/contacts/co ... pl_PL_cons" target="_blank

W razie problemów służę pomocą

Pozdrawiam,
Mateusz

502423131
Początkujący

Próbowałem kilka razy nawet przywracałem system z recovery i ten sam efekt.

502423131
Początkujący

No i sterownik został usunięty ze strony czyżby nie był do tego modelu?

destin6
Poszukiwacz

Od kilku dni mam Sony Vaio VGN-NW21SF i jestem z niego bardzo zadowolony ale chciałbym zaktualizować bibliotekę Directx 11 ponieważ nie chodzi mi kilka gier i doszedłem do tego że błąd jest właśnie w Directx... Wie ktoś jak to najlepiej zaktualizować?

destin6
Poszukiwacz

Podczas próby połączenia z telefonem wyskakuje mi taki błąd(dodałem w załączniku fotkę)
Zainstalowałem najnowsze sterowniki(z vaio link) i nadal nic... Model mojego laptopa to VGN-NW21SF/S

mieszk3
Początkujący

A masz fizycznie wlaczony BT przelacznikiem z przodu po lewej stronie? Tym samym co od WiFi. Moze wylaczyles przypadkiem interfejsy bezprzewodowe.

destin6
Poszukiwacz

mam włączone wszystko, ponieważ korzystam z wi-fi;) i bluetooth też mam włączone bo wykrywa urządzenia ale nie chce się z nimi połączyć

KrzysztofP-----
Początkujący

Drodzy Forumowicze,
czy ktoś może walczył z tematem sterowników grafiki pod Windows 7 w Z41?
Te podane ze strony z 30/12/2009 po wgraniu najnowszego BIOSu nie instalują się poprawnie i kończy się to czarnym ekranem... a potem centrum przywracania...
Nie działa mi obsługa monitora zewnętrznego, ani przełącznik STAMINA- SPEED...
Vista wieszała się częściej niż deszcz padał, a 7 działa stabilnie tyle ze za moment mi oczy wysiądą od pracy na 13calach... RAAATUNKU!!!!
Nie wspmnę już o wbudowanym modemie UMTS/HSDPA - nie działa od przesiadki... :(
Brak sterowników na stronie... :( Które by go ożywiły...
pozdrawiam
KrzysztofP

oldguest
Początkujący

A z Vaio link nie pomogli?