- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Czy ktokolwiek jest zadowolony z zakupu laptopa Sony??
Naszło mnie takie pytanie?? Czy ktokolwiek z użytkowników jest zadowolony z zakupu laptopa Sony??
Bo mi naprawdę ciężko jest znaleźć jakiś pozytwny aspekt tego sprzętu:(
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja jestem zadowolony. Coś można by było jeszcze poprawić i dołożyć. Ale tak będzie zawsze - po roku zawsze będą dostępne nowsze i lepsze modele.
Co Ci nie pasi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
w listopadzie kupiłem vaio 17 cali... przez pół roku chodzlł idealnie.. w maju pojawił sie pierwszy problem.. włączam go a tu system nie wstaje,, czekam 5... czekam 15 minut i nic.. ponoć czekałem za krótko dobiegły mnie take słuchy.. ostatevznie trzeba było wymusić wyłaczenie... od czasu do czasu wychodzą takie "kwiatki" .. czy jestem zadowolony ?.. do maja byłem !!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czasem się tak zdarza, wg mnie to normalne. System się w którymś momencie zwiesza.'Twardy' reset jest konieczny, zwłaszcza jeśli masz dysk SSD. System musi wstać od zera, bo w innym razie SSD ciągle ma w pamięci moment, kiedy system się zablokowł. W przeciągu roku staało mi się tak ze 2-3 razy. Jak dla mnie dramat to nie jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
no dla mnie też to wielkim dramatem nie było bo w ostateczności odpalił i to sie liczy.. powiedz mi przyjacielu czy mając zwykły dysk twardy 750 Gb nie powinienem zrobić "fabryki" ?.. 16 czerwca zaktualizowałem do 8.1.. a może czasem trzeba było najpierw odzyskać system a pózniej zrobic ten 8.1.. by nie było podobnych problemów?.. a to co napisałes o ssd też tyczy się zwykłych dysków ?...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie do zdarcia. Nie wodoszczelny, ani szczelny. A używałem go w ponad 30st.C. W kurzu i zapyleniach drobnym piachem. Procesory grzaly się do 100st. C. I nic. Na początku wkurzała mnie Vista. Ale przyzwyczaiłem się. Do tej pory pracuje na nim bywa, iż kilkanaście godzin dziennie. Reinstalowalem system dwa razy. Dołożyłem 500 GB zewnętrznego dysku. A czyści mi system Norton. I jestem zadowolony. Nie mam zamiaru wymieniać na nowy, żadnej innej firmy.
Natomiast użytkuję także od nie dawna; Tablet Xperia Z, i Smartfon Xperia Z1. I jestem bardzo NIEZADOWOLONY!. Pisałem tu w postach dlaczego. Pora na wnioski. Na różnych forach wyczytałem, iż laptopy VGN FZ, to ostatnie za które można SONY pochwalić. O ile nie ostatnie produkty tej firmy uważane za niezawodne. Później zaczęła się masówka. Za to z ostrą totalną reklmą. Na którą ja dałem się nabrać, motywując siędo zakupu doświadczeniem z VAIO VGN. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
czyli wychodzi na to że co stare i starsze to niezawodne !.. weteranka może przeskanuj go antywirusem.. mi ostatnio wolno odpalał system.. antywirus znalazł troche syfu.. i pomogło... też bym wywalił troche aplikacji ale nie wiem które 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jak najdalej od laptopów sony vaio. Miałem 1521 dotyk i szajs jakich wiele. Wieczne problemy z oprogramowaniem, zawsze coś nie działało pomimo nowych sterowników. Teraz mam toshibe za pół ceny vaio 17 cali fhd P7200 wykonanie super, obraz piekny a nie jakiś ekran zwykły dziad głośniki piekne HK i dziala wszystko bez zająknięcia a dałem 2500. Nigdy wiecej vaio.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »