anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

TVN Player w SEN - wycofany ?

profile.country.PL.title
Raskol
Użytkownik

TVN Player w SEN - wycofany ?

Tak jak 3D Experience, chyba tvn player zakończył swój żywot w SEN.

Od tygodnia nie ma nowych odcinków. Reset, odświeżanie, router itp sprawdzone.

Np. Na wspólnej zakończono dodawanie odcinków na 1895, a mamy już 1900.

5 ODPOW. 5
przekula
Poszukiwacz

Mam to samo. Brak nowych odcinkow w tvn player w telewizorze sony. Na kompie i telefonie są nowe odcinki, a w telewizorze brak. Czy SEN jest nieaktualny?
profile.country.PL.title
Raskol
Użytkownik

odpowiedź od TVN:

Z powodów technicznych w przypadku aplikacji na telewizory Sony udostępnianie niektórych materiałów może zostać opóźnione, natomiast sama aplikacja nie jest wycofana.
Za utrudnienia przepraszamy.
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

A to nie stało się od kiedy TVN Player zmienił się w "Playera" (zniknęło TVN z nazwy)

Hagis_01
Poszukiwacz

To może poprawią coś z jakością bo jakość materiałów to poracha... na starym samsungu mogę ustawić jakość HD a na nowym Soniaczku lipa jakaś z jakością materiałów z TVN Player.

profile.country.PL.title
matej99
Użytkownik

Nie wiem jaki jest aktulany odcinek Na wspólnej, ale w TVN PLAYER ostatni jaki widzę to 1903.

Co do jakości, TVN player, to coś Sony się nie przykłada do rozwiązania problemu, twierdzę tak, bo na blueray Sony (BDP-S570) jakość jest super, wysyłając sygnał po HDMI na ten sam TV (KDL-46W-905A). Różnice jakości sygnału są ogromne. A firma ta sama:smileysad:.

Inne różnice to TV buforuje dany materiał szybciej, niż BD, oraz te same audycje na jednym urządzeniu mają reklamy na innym nie, i nie ma tu regóły.