Podziel się wrażeniami!
Witam.
Mam problem ze znalezieniem kodu aktywacyjnego, który umożliwiłby mi aktywację telewizora SONY KDL-32W656a. Próbowałam znaleźć już tu jakieś informacje, jednak nic z tego. Nigdzie wcześniej go nie rejestrowałam, a po naciśnięciu przycisku HOME nie mam osobnej zakładki SEM. W zwykłych opcjach, w zakładce Sieć też nigdzie nie widzę opcji, które umożliwiły mi poznanie tego kodu.
No cóż, może coś pominęłam, ale byłabym wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Rozumiem, że połączenie internetowe już masz skonfigurowane (bezprzewodowe/przewodowe). Jeśli tak naciśnij przycisk HOME, a następnie wybierz opcję [Ustawienia] → [Sieć] → [Odśwież zawartość internetową].
Następnie na pilocie naciśnij przycisk SEN tam gdzieś powinien pojawić się kod aktywacji.
Pozdrawiam
Kod Ci sie pojawi kiedy wejdziesz np. na Qello lub inny serwis wymagający rejestracji. Wchodzisz np. na kompie na stronę https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/login.action , klikasz aktywuj TV i wpisujesz kod podany np. na Qello. Pojawi się pytanie czy chcesz podać dane rachunku, klikasz przykładowo nie i pojawia się prośba o podanie PIN-u, 5 dowolnych cyfr. Po jego utworzeniu masz aktywowany TV.
Pozdrawiam.
Witam,
Rozumiem, że połączenie internetowe już masz skonfigurowane (bezprzewodowe/przewodowe). Jeśli tak naciśnij przycisk HOME, a następnie wybierz opcję [Ustawienia] → [Sieć] → [Odśwież zawartość internetową].
Następnie na pilocie naciśnij przycisk SEN tam gdzieś powinien pojawić się kod aktywacji.
Pozdrawiam
A gdzie dokładnie?
Po zrobieniu według zaleceń, po naciśnięciu SEN pojawia mi się jedynie ponad 250 aplikacji... Po uruchomieniu którejś z nich, czy jak?
Kod Ci sie pojawi kiedy wejdziesz np. na Qello lub inny serwis wymagający rejestracji. Wchodzisz np. na kompie na stronę https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/login.action , klikasz aktywuj TV i wpisujesz kod podany np. na Qello. Pojawi się pytanie czy chcesz podać dane rachunku, klikasz przykładowo nie i pojawia się prośba o podanie PIN-u, 5 dowolnych cyfr. Po jego utworzeniu masz aktywowany TV.
Pozdrawiam.
Witam,
na moim pilocie nie ma przycisku SEN, TV z 2012 roku.
Witam,
Proszę podaj model TV.
Pozdrawiam