anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

koncerty

spolchris1bvemz
Początkujący

koncerty

Witam. Czesto czytam ale sie staram nie udzielac:) Teraz nadeszla pora, ze musze sie o cos zapytac... Byc moze ktos o to pytal, ale jak wiekszosc szukajacych, odpowiedzi nie znalazlem (pewnie tak szukam).
Mianowicie, chciale sie dowiedziec jak pykac dobre fotki koncertow? Chodzi mi o fotki w klubach badz w plenerze wieczorami. Wiadomo, migajace swiatla, nie raz padajace z dziwnej strony, nie jednokrotnie przypadkiem prosto w obiektyw :c3 , dym itp. Jak to wszystko poustawiac i jak ogarnac aby zagralo?
AMATOR :P Uzywam A350+ kit+ 75-300 czyli nic specjalnego, ale w zupelnosci mi to odpowiada i bardzo jestem zadowolony. Dzieki za jakie kolwiek rady.pzdr

2 ODPOW. 2
profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

Hmm ja właśnie wczoraj miałam okazję robić zdjęcia na koncercie, ale miałam przy sobie jedynie kit ;) szczerze ciężko chyba podać konkretną receptę, tak naprawdę ustawiasz parametry takie, jakie Ci najlepiej w danej chwili pasują, w razie czego zapraszam do swojej galerii viewtopic.php?f=32&t=2105&st=0&sk=t&sd=a&start=320 jestem co prawda jedynie amatorem, ale są tam dwa typowo wieczorne zdjęcia, więc zawsze możesz spojrzeć w exify :)

profile.country.pl_PL.title
destin6
Poszukiwacz