Podziel się wrażeniami!
Witam. Czesto czytam ale sie staram nie udzielac:) Teraz nadeszla pora, ze musze sie o cos zapytac... Byc moze ktos o to pytal, ale jak wiekszosc szukajacych, odpowiedzi nie znalazlem (pewnie tak szukam).
Mianowicie, chciale sie dowiedziec jak pykac dobre fotki koncertow? Chodzi mi o fotki w klubach badz w plenerze wieczorami. Wiadomo, migajace swiatla, nie raz padajace z dziwnej strony, nie jednokrotnie przypadkiem prosto w obiektyw , dym itp. Jak to wszystko poustawiac i jak ogarnac aby zagralo?
AMATOR Uzywam A350+ kit+ 75-300 czyli nic specjalnego, ale w zupelnosci mi to odpowiada i bardzo jestem zadowolony. Dzieki za jakie kolwiek rady.pzdr
Hmm ja właśnie wczoraj miałam okazję robić zdjęcia na koncercie, ale miałam przy sobie jedynie kit szczerze ciężko chyba podać konkretną receptę, tak naprawdę ustawiasz parametry takie, jakie Ci najlepiej w danej chwili pasują, w razie czego zapraszam do swojej galerii viewtopic.php?f=32&t=2105&st=0&sk=t&sd=a&start=320 jestem co prawda jedynie amatorem, ale są tam dwa typowo wieczorne zdjęcia, więc zawsze możesz spojrzeć w exify