anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

towar z uk a gwarancja

profile.country.pl_PL.title
mirekmatras
Początkujący

towar z uk a gwarancja

Witam, pytanko do sony czy model vgn sz61mn jak i model z serii cr (których to modeli w polskich centrach sony nie ma) zakupiony w uk wpelni podlegaja gwarancji w Polsce, dziekuje pozdrawiam

62 ODPOW. 62
oldguest
Początkujący

Proszę się skontaktować z serwisem VAIO 801 382 462

magie-----
Początkujący

Witam wszystkich na forum!

Mam zamiar kupić Sony VAIO Vgn-FW 100 ale nie mogę znaleźć więcej informacji o tym laptopie jak daty produkcji i poprawnego seriału numeru ... itp
.. właściwości jakie ma to:
Home Premium,Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU
p8400 = ?
@ 2,26GHz ,4,00 GB > RAM.
Mobile Intel(R) 4 series Exspress = ?
Resolution-1600x900;
Aspect Ratio-16:9 == ?
Blu-ray Disc,
Full HD 1080p = ?
DOLBY SOUND ROOM,
Mobile Blu-ray Disc Theater = ?

Jest nowy szybki i dobra pojemność dysku ale co niektórych danych nie rozumiem - to te ze znakiem zapytania .. może ktoś mnie oświetli? .. byłabym wdzięczna .. gosia

Creatoor
Początkujący

Zapraszam na forum :Gdzie kupować? Czyli o uczciwych i nieuczciwych sklepach.
http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=17&t=1222

profile.country.pl_PL.title
Gas-----
Początkujący

Witam

Chciałbym kupić laptopa Sony, konkretnie VGN-TT11M/N.
Można go dostać w polskich sklepach internetowych oraz figuruje na sony.co.uk.
Na polskiej stronie Vaio niestety go nie ma. Czy to oznacza, że w przypadku awarii serwis Sony nie będzie mógł/chciał go naprawić ?

Marek

digo-----
Początkujący

Na tej stronie możesz przeczytać szczegółowe warunki gwarancji (Guarantee Documents) w pdf, dostępna jest również polska wersja językowa.

Polecam również stronę pomocy technicznej dla modelu VAIO http://www.vaio-link.com.

miromax-----
Początkujący

witam serdecznie poszukuje sterenikow do tego lapka przeszukałem neta ale nigdzie nie moge znalezc Znalazłem cos na amerykanskiej stronie ale tam jest tylko model f-340 czy to moze odpowiednik

Elwira
Początkujący

Witam serdecznie, a czy odwiedził Pan stronę www.vaio.sony.pl ??

Janek42
Początkujący

mirekmatras napisał(a):

Witam, pytanko do sony czy model vgn sz61mn jak i model z serii cr (których to modeli w polskich centrach sony nie ma) zakupiony w uk wpelni podlegaja gwarancji w Polsce, dziekuje pozdrawiam

------
Powinno to być napisane w karcie gwarancyjnej i opisie warunków gwarancji. Od lokalizacji tych świadczeń zależą koszty napraw i związana z tym cena sprzętu. W mojej gwarancji wyraźnie stoi napisane, że usługi gwarancyjne mogą być realizowane na terenie następujących państw europejskich (następnie podany jest wykaz tych państw z adresami i telefonami placówek serwisowych, w tym także w Polsce). Niektóre firmy importujące sprzęt Sony z UK (np. SCK Szczecin) udzielają własnej gwarancji, którą realizują we własnym zakresie.
Pozdrawiam

radeklip
Początkujący

Witam,

mam taki problem - planuje zakup laptopa VAIO w Polsce, chociaz mieszkam "tymczasowo na stale" w Anglii. Szukalem dlugo i wytrwale w Anglii, lecz nie moglem znalezc modeli, ktore mnie interesuja (Vaio NS21 Z/S badz FW11M). Te, ktore znalazlem w UK, maja lepsze parametry, ale sa takze o wiele drozsze. Zaczalem wiec rozwazac zakup w Polsce, aczkowiek nie wiem jak to wyglada z polska gwarancja w Anglii. Bylem nawet w lokalnym centrum Sony, laptopy mialy 2letnia gwarancje, ale tylko na terenie UK. Jest opcja dokupienia gwarancji Overseas, chociaz powiedziano mi, iz nie obejmuje ona Polski (nie wiem dlaczego). Zdzwienie moje bylo duze, gdyz wydawalo mi sie, ze kazdy laptop Vaio ma gwarancje europejska.

Wiec czy ktos moze orientuje sie jak to wyglada z polska gwarancja na laptopa Vaio? Gdyz moze ta dwuletnia gwarancja oferowana w Polsce jest wazna tylko na obszarze Polski...

Z gory dziekuje za odpowiedzi,

Pozdrawiam