anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

POMOCY!!!!

profile.country.pl_PL.title
lomyk-----
Początkujący

POMOCY!!!!

WITAM KUPILAM NIEDAWNO VAIO MODEL VPCEJ2L1E I PRZY PIERWSZYM WLACZENIU MOJA CORCIA CHYBA NIECHCACY USTAWILA MI HASLO NA ADMINIE NIC NIE MOGE ZROBIC TYLKO WEJSC NA GOSCIA PROBOWALAM ZROBIC RECOVERY PRZEZ VAIO CARE ALE NA KONCU CHCA CD LUB FLASH USB KTOREGO NIE MAM BO NIC NIE DALI W ZESTAWIE . CZY JEST JAKIS SPOSOB ZEBY TO NAPRAWIC EWENTUALNIE CZY GWARANCJA TO OBEJMUJE???? BARDZO PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ POZDRAWIAM :c22

6 ODPOW. 6
jsobolew
Początkujący

Zgodnie z zasadami netykiety, nie piszę się całych wypowiedzi w wielkiej litery. ;)

Uruchamiając komputer przyciskiem Assist na obudowie włączy się tryb recovery, z którego to przywrócisz komputer do stanu fabrycznego.

lomyk-----
Początkujący

Witam,
Przepraszam za te duze literki :)

Jak pisalam probowalam zrobic to recovery na sto sposobow i z ASSIST ale na koncu zawsze pojawia sie pytanie o CD lub USB. A ja nic takiego w sklepie nie dostalam pozatym mozna niby odtworzyc to z partycji ale ja nie wiem jak! Nie wiem jak mam to jasniej wytlumaczyc , chyba lepiej bedzie jak sie udam z tym bezposrednio do jakiegos punktu napraw....

lomyk-----
Początkujący

Problem rozwiazany :)

bart132
Poszukiwacz

Prosimy o szczegóły bo sama funkcja recovery nie powinna na końcu prosić o USB.

Rozumiem, że wybrano po prostu złą opcję przywracania?

Zapraszam na VAIOBlog.pl
profile.country.en_GB.title
majstersztyk
Początkujący

Z tego co czytam lomyk myli pojęcia. Bez obrazy ale co niektórzy nie czytają poleceń tylko klikają "dalej" "ok"... I zamiast postawić nowy system z partycji recovery to chciał sobie utworzyć dyski recovery i oprogramowanie poprosiło o czysty nośnik pamięci.

jsobolew
Początkujący

Pewnie wybrała opcję ochrony danych, tj. przeniesienia ich na nośnik zewnętrzny przed formatem. Można z tego zrezygnować, tylko że trzeba zaznaczyć ptaszek w stylu "tak wiem, że wszystkie dane szlag trafi". ;)