Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich użytkowników forum . Przez jakiś czas tu zaglądałem i szwendałem się przeglądając jedynie tematy. Dziś doszedłem jednak do wniosku, że fajnie byłoby również coś pokazać i przede wszystkim czegoś się nauczyć. Tak więc mam nadzieję na dużą ilość konstruktywnej krytyki . Pozdrawiam serdecznie
Bardzo mi sie podoba kadr plus ten malowniczy krajobraz.
Ale jak Bertone zauwazyl, jakosc nie jest do konca tam gdzie powinna, plus jak na moj gust troszke za jasno - w szczegolnosci owieczki na samym dole.
Nie zrobiles przypadkiem sporego cropa z tej fotki?
Pozdrawiam.
Być może jest to spowodowane kompresją w słabszym programie graficznym , jak jutro będę miał dostęp do innego komputera to skompresuje w innym . Niczego nie cropowałem .
PS. Dzięki wszystkim za odwiedziny .
fajna fota , idealna na bezsenność
Można liczyć barany , to może ja znów trochę po przynudzam i wrzucę kolejne widoki na Tatry .
138 - rewelacja
138 OK , ale winieta zbyt nachalna.
akamel napisał(a):
138 OK , ale winieta zbyt nachalna.
Lajam, alamel, Bertone dziękuję za odwiedziny cieszę się, że zdjęcia podobają się coraz bardziej mam nadzieje że cały czas będzie postęp, tymczasem wrzucam strumień .
138 bardzo dobre
Mnie się też podoba najbardziej 138 (filtr połówkowy by się przydał) - i za wszystkimi: ta winieta wygląda na prawdę sztucznie, możesz wstawić fotę bez tej winiety?
140 - przekombinowane, nie wygląda naturalnie, choć ta "wata cukrowa" ma swój urok - idealne na fototapetę