anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

48 :thumbsup:

Melanie------
Początkujący

49 i 48 :c4
chociaz 49 bardziej 😜

oldguest
Początkujący

dziękuję pięknie ;)
mi samej osobiscie też te 2 zdjęcia najbardziej się pdoobają, aczkolwiek lekko ubolewam nad jakością 48

doslav.
Poszukiwacz

Nooo... Pięknie! :D

Zdecydowanie 48! :c4
49 też podobające się tylko jakoś tak się dziwnie światło rozłożyło na twarzy, że mam wrażenie jakby modelka miała oko lekko podbite... No i bardzo kontrastowa ta twarz... Za to fajne miejsce i tło "rozwojowe", że tak powiem ;)

oldguest
Początkujący

nieciekawe warunki świetlne były w miejscu robienia zdjecia nr 49... :)
więc i dlatego te cienie. a w blendę dopiero niedługo będę inwestować. :)

witmann
Początkujący

Z tej serii 48 najciekawsze - niezłe światło i ładne kolorki. Osobiście odrobinę inaczej umieściłbym modelkę w kadrze - bliżej prawego dolnego rogu i bujającą się nie w stronę tła a w stronę fotografa (ale też nie na wprost, tylko jakby się lekko w lewo obróciła, by zachować ogólny kąt, tylko z przeciwnym zwrotem - dobra, mieszam, ale może coś z tego bełkotu zrozumiesz :nauseated_face: )

49 - fajne miejsce, ale zbyt dużo szczegółów w kadrze odwraca uwagę od modelki. Ciaśniejszy kadr załatwiłby sprawę.

50 - tu już niestety światełko nienajlepsze - słońce zbyt wysoko i powstały nieciekawe cienie. Nie rozumiem też kadrowania - dlaczego tak dużo dołu?

oldguest
Początkujący
BuBu__
Początkujący

53 bardzo mi się podoba :thumbsup: 51 ciekawe i fikuśne :slight_smile:

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

53 bardzo mi się podoba, tylko bluzkę widziałabym w innym kolorze do takiej sesji i moze jak w pozostałych fotkach całą postac, ale generalnie jest bardzo fajna :c4

oldguest
Początkujący

ubrania dziewczyn były we własnym zakresie ale sporo ubran przyniosły zesobą . :)