Podziel się wrażeniami!
Witam, ponieważ ''zaprzyjaźniłem'' się z moim nexem, i nie zamierzam zmieniać systemu. Kilka niepozowanych oddechów warszawskiej ulicy - zatrzaśniętych w migawce nexa
Witam w mojej szuflandii z pstrykami )
Witaj
Kurcze cieżko cos tu skrytykować,bo wszystkie mi sie podobaja-no może mała delikatność w 24-lekko w jakiś boczek
pozdrawiam
naprawde miło mi sie obejrzało te zdjecia
Dopiero się się uczę, ale fotki wymiatają...szkoda,że nie ma danych exif...trochę bym podpatrzył...może chociaż w kilku słowach jakieś dane tech. o fotkach......jak z obróbką itp....taki mały komentarz techniczny ....jakiś punkt zaczepienia.....
Twoje fotki są rewelacyjne.
Fotki są bardzo dobre. Widać dbałość o kadr i umiejętność obserwacji. Jedyne co mi nie podchodzi to agresywna obróbka programowa.
Pozdrawiam.
Witam , jestem pod ogromnym wrażeniem. Bardzo podchodzą mi Twoje zdjęcia, część jak zauważył akamel ma zbyt nachalną obróbkę ale to kwestia gustu. Zdjęcia 2, 4 i 24 są jak dla mnie niepowtarzalne, świetnie zbudowany nastrój bardzo dobre, chylę czoło .
KarolG napisał(a):
... część jak zauważył akamel ma zbyt nachalną obróbkę ale to kwestia gustu.
Dobry klimat kolego
Kontynuuj
Dziękuję bardzo za odwiedziny, i wiele ciepłych słów.
Co do obróbki, jeszcze nie używam PS, zadowalam się machinery, picassa, oraz opcjami w moim nexie .... czeka tam wiele niespodzianek dla kreatywnego fotografującego ..... Aparat sam składa HDR ..... Pozdrawiam
I kilka dodatkowo kadrów żeby nie zamulać czwartkowo forum Pędze na obiad
Dziękuję za odwiedziny
Pozdrawiam
Nie będę opisywał zdjęć po kolei, napisze ogólnie. Galeria, do której na pewno będę zaglądał. Bardzo lubię street, bardzo lubię "zdjęcia z ulicy i o ulicy". Portrety dla mnie zbyt "zdraganizowane" (dla tych co nie wiedzą Andrzej Dragan). A ogromne wrażenie zrobił na mnie Plac Wilsona. .
Zycie ulicy / tętno miejskich arterii, sól życia to moje ulubione tematy ....
Kilka starszych pstryków.
Swoją drogą to Warszawa daję duże możliwości dla streeta ...
Dziękuję za odwiedziny.
Pozdrawiam