Podziel się wrażeniami!
Witam, ponieważ ''zaprzyjaźniłem'' się z moim nexem, i nie zamierzam zmieniać systemu. Kilka niepozowanych oddechów warszawskiej ulicy - zatrzaśniętych w migawce nexa
Witam w mojej szuflandii z pstrykami )
Ciekawe kadry
Dziękuję nex to pierwszy mój poważny czasoutrwalacz i w ogóle druga camera obscura żywota po canonie g10. Tym bardziej cieszy że się może podobać. :smileyredface:
1 ciekawa, trochę meczy mnie za duża winieta
edyta : po pierwszej wrzucie , bo akurat dodaliśmy prawie razem.
Od 2 do 5, moim zdaniem, mistrzostwo
Dziękuję za spojrzenie przychylnym okiem myślę że jeszcze na wyrost, czuję że jestem na początku mojej drogi z nexem, a czym bardziej go poznaję to tym bardziej go doceniam ...
ładnie, dawno takich fajnych streetów nie było
bardzo ciekawe zdjęcia
najbardziej moją uwagę przykuło zdjęcie 12 i 6
Super wrzutka!
Kolejny raz potwierdza się, że NEXio to idealny aparat aby robić ciekawe ujęcia nie rzucając się przy tym w oczy.
Najbardziej podobają mi się: 2, 3, 7 a 16 i 17 po prostu chwytają za serce!
Dziękuję za odwiedziny. Nex to jest perfekcyjne narzędzie na ulicę - szczególnie gdy zakleję ''sony'' czarną taśmą izolatką a na bagnet zakręcę Heliosa - robi się wtedy całkiem zgrabny komplet made in USSR )) Co nie zachęca pospolitego nieobeznanego z sprzętem foto złodzieja do kradzieży )
Wielkość aparatu nie płoszy zwierzyny czyli ludzi na ulicy - nie rzuca się w oczy, jakość obrazka z dobrego szkiełka powala, i kilku znajomych szukało szczęki na podłodze. Już sobie wyobrażam co będą potrafiły nowe zapowiadane szkiełka przez sony )
Dziękuje za odwiedzenie mojej galerii.
Pozdrawiam