anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z odtworzeniem nagranych programów

Nestorek
Poszukiwacz

Problem z odtworzeniem nagranych programów

Witam, mam problem z moim KDL 50W805b

Mam podłączony dysk TOSHIBA, gdy oglądam nagrane programy, sa one nie do konca nagrane, przegane, jak serial trwa 30 minut, telewizor nagrywa 15 minut, nagrany obraz jest w kawałkach

Orientuje sie ktoś czym to jest spowodowane?

5 ODPOW. 5
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Czy jak rejestrowałeś dysk w TV nie było żadnych informacji, że dysk może nie do końca działać. Np. nie raz moze być za mała prędkość zapisu.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Richiger-66.
Użytkownik

Pytanie ! Nagrywasz za pomocą programowania nagrywania, czy nagrywasz poprzez uruchomienie z pilota. Te 15 minut nagrania to od początku do połowy, czy jakieś szcząki nagrania z całości. Opisuj problem bardziej szczegółowo i z detalami, aby móc się pochylić nad problemem. Zaoszczędzi to czas na pisanie pytań w obie strony.

Pozdrawiam,
Ryszard Ka
Nestorek
Poszukiwacz

Nie było żadnych informacji podczas rejestrowania dysku iż może on działać niepoprawnie, zrobiłem w menu ustawienia test dysku, i wyszedł on pozytywnie, nagrywam i za pomocą nagrywatora, i za pomocą przycisku nagrywania na pilocie, nagrane programy to szczatki poprzesuwanego nagrania, posiadam moduł CAM CI+ CYFROWEGO POLSATU, zauważyłem też że nie które programy nie są możliwe do nagrania, gdyż po rozpoczętym nagrywaniu widnienie napis: Chronione przez Nagrywaniem, i na ekranie piojawia sie znak STOP taki jak na piloce

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Czy problem występuje tylko dla kanałów z satelity? Czy też z TV naziemnej?

Pozdrawiam

Nestorek
Poszukiwacz

nie mam podłączonej telewizji naziemniej, korzystam tylko z satelity cyfrowego polsatu