Podziel się wrażeniami!
Dzien dobry, zwracam sie o pomoc w odzyskaniu mojego konta psn na konoli ps5. Niedawno zakupilem nowa konsole. Wpisujac sie na moje konto uzyskalem informacje ze haslo jest nieprawidlowe. Probujac zresetowac haslo podalem swoja date urodzenia. Jak sie okazalo i ta informacja jest nie prawidlowa. Czy mógłbym odzyskac to konto? Jest ono dla mnie bardzo wazne.
Próbujesz z poziomu konsoli resetować czy przez komputer? Normalnie przez playstation.com zaloguj się i powinno dać sie odzyskac bez problemu.
Jak bedziesz ustawiał hasło, to podaj numer telefonu żeby mieć dwupoziomowe zabezpieczenie.
@Niko215 napisał(a):
Dzien dobry, zwracam sie o pomoc w odzyskaniu mojego konta psn na konoli ps5. Niedawno zakupilem nowa konsole. Wpisujac sie na moje konto uzyskalem informacje ze haslo jest nieprawidlowe. Probujac zresetowac haslo podalem swoja date urodzenia. Jak sie okazalo i ta informacja jest nie prawidlowa. Czy mógłbym odzyskac to konto? Jest ono dla mnie bardzo wazne.
https://www.playstation.com/pl-pl/support/account/?category=login-password&subCategory=log-in-issues