anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

NTFS w telewizorach w lutym !

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

NTFS w telewizorach w lutym !

NTFS ma się pojawić w lutym przy okazji nowej aktualizacji ! Nie chciałbym wyjść na durnia bo ktoś mnie zrobił w konia ale postanowiłem podzielić się tym info po dzisiejszej rozmowie z konsultantem  z infolinii SONY co do mkv uśmiechnął się ale powiedział ,że na ten temat nie może mi odpowiedzieć.Mam tylko nadzieję ,że nie rozmawiałem tylko z jakimś żartownisiem i wiedział o co pytam ! W końcu firma pojęła o co klientom też chodzi no ale jeszcze się niedokonało spokojnie.OBY !

48 ODPOW. 48
profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

Odniosę się do tego co napisałem w pierwszym poście o NTFS na początek mamy marzec a NTFS zostało niestety w lutym i tak już pewnie zostanie.Mógłbym skasować ten post bo rozbudziłem nadzieję innym ,którzy liczyli na potwierdzenie się tej wiadomości jednak jak to w SONY z klienta robi się balona a ja z siebie zrobiłem barana ,który i tak kupuje produkty tej firmy.Jednak już w nowych modelach SONY ,które zaczynają już być promowane powoli " USB - multiformat " co by to nieznaczyło !

Message was edited by: zbygaaj

profile.country.pl_PL.title
plukaszcz
Użytkownik

Pomijając te nieszczęsne NTFS - u jankesów aktualizacja była już dawno http://esupport.sony.com/US/perl/model-home.pl?mdl=KDL32EX720&LOC=3#/downloadTab

(zakładka FIRMWARE).

Mylagos
Użytkownik

Aktualizacje mogę różnić się zależnie od regionu dla jakiego są wydawane. Dodatkowo aktualizacja do której dałeś link nie wnosi zbyt wielkich zmian, a usprawnia jedynie funkcje internetowe :wink:

profile.country.PL.title
kryniu3
Poszukiwacz

ciekawe czy na prawde będzie obsługa plików NTFS , skoro najdroższy tegoroczny model posiada nadal FAT http://www.sony.pl/product/tv-214-84-lcd/kd-84x9005/dane-techniczne#tab

i co oznacza pięrwsza pozycja w zakładce [ Pobierz filmy w High Definition i 3D z YouTube™ (już wkrótce) ] http://www.sony.pl/hub/telewizory-lcd/korzysci/article/id/1237480734918?cpint=123456789

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

Sam założyłem ten post ale już nawet w jednym procencie nie wierzę ,że się spełni a tylko dlatego ,że jakiś pa..nt z infolini mi to powiedział.Co do tego najdroższego modelu to jakby kontynuacja SONY starej polityki nowe modele już mają napisane USB multiformat ale co to znaczy to każdy by odpowiedział na chłopski rozum tylko ,że SONY ma inny rozum niż jego klienci.Z czasem jednak człowiek się przyzwyczaja do tego co ma.A co oznacza pobierz filmy z youtube to chyba tylko też SONY wie i nikt inny no i kiedy to się spełni też tylko oni wiedzą.Ale tak jak już napisałem ich wizje są po drugim biegunie tego co oczekuje klient.

Message was edited by: zbygaaj

3echo-----
Poszukiwacz

A potem się dziwią,że mają saldo ujemne.

profile.country.PL.title
kryniu3
Poszukiwacz

jest nowa aktualizacja PKG1.902 EUA- 0002 ale nie zauważylem żeby coś się zmieniło,

usb nadal na fat , a mkv nie widoczne.na stronie sony jeszcze jej nie ma więc nie wiadomo co oficjalnie poprawia.pewnie to co pięć poprzednich usprawnienie serwisów internetowych.no informatycy w sony - weście się do roboty.

Zimny_
Użytkownik

Również nie zauważyłem nowych opcji. Chociaż odnoszę wrażenie, że nawigacja po menu działa sprawniej, podobnie jak wczytywanie Bravia Internet Video, jak i SEN. Po wejściu w któryś kanał, też jakby szybciej uruchamiało się. Potwierdzam, NTFS nie czyta..

paliosek
Nowicjusz

Witam

Czy ta aktualizacja jest do konkretnego modelu czy ogólnie do Sony Bravia?

Bo do swojego 46 NX 710 nie mogę nic znaleść nowego, ostatnia aktualizacja jest z 2012 z października.

Zimny_
Użytkownik

Aktualizacja o której jest mowa w tym wątku dotyczy modelu HX850, oraz niektórych modeli z 2012 roku.