anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL 32R410B nie działa EPG w DVB-T przy przełączaniu kanałów po kolei

ROZWIĄZANE
anna_w1
Poszukiwacz

KDL 32R410B nie działa EPG w DVB-T przy przełączaniu kanałów po kolei

Do wczoraj po włączeniu telewizora lub przy przełączaniu kanałów po kolei do przodu lub do tyłu (przycisk prog + lub -) u góry ekranu pojawiał się pasek z informacją o nazwie programu, godzinie i nadawanej audycji. Od wczoraj niestety nie pojawia się, co jest niestety irytujące. Gdy wchodzi się w jakiś kanał przy pomocy klawiszy numerycznych bezpośrednio to wtedy ta opcja działa. Działa też przez jakiś czas, gdy się wejdzie na chwilę w GUIDE i wyjdzie z niego. Po pewnym czasie znów ta możliwość znika. Dziś po wyjściu z GUIDE ten pasek na górze z informacjami się zawiesza i nie ginie wcale po kilku sekundach, chyba że wejdziemy w jakąś opcje na pilocie (np. info i z niej wyjdziemy). Wersja oprogramowania: v8111, niestety nie wiem czy od momentu zakupu była taka, czy się zaktualizowała i z tego powodu są te problemy... Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
anna_w1
Poszukiwacz

Użyłam opcji powrót do ustawień fabrycznych, poustawiałam sobie kanały na nowo, w takiej kolejności jak miałam je ustawione, na razie ten problem nie wystąpił ponownie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Może to kwestia prac przy nadajniku DVB-T. Jeśli problem nadal występuje daj znać.

Pozdrawiam

anna_w1
Poszukiwacz

Użyłam opcji powrót do ustawień fabrycznych, poustawiałam sobie kanały na nowo, w takiej kolejności jak miałam je ustawione, na razie ten problem nie wystąpił ponownie.