anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KD-55X9005B

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
keny350
Poszukiwacz

KD-55X9005B

Witam zakupilem miesiac temu Sony kd-55x9005b w Sony centre i zauwazylem ze jak jest ciemno w pokoju  z lewej i prawej strony po calej dlugosci od krawedzi jest jasna poswiata szerokosci 1cm wiem ze ten telewizor ma krawedziowe podswietlanie ale myslalem ze model z nawyszej polki bendzie wolny od takich niedociagniec jak modele z niskiej polki to moj poprzedni hx720 nie mial takiej przypadlosci jedynie swiecace narozniki.I mam zapytanie co jest normą a co jest wada zeby reklamowac.:smileysad::smileysad:

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Myślę, że ten typ tak ma - jak sam zauważyłeś podświetlanie krawędziowe. Rozumiem też twoje rozczarowanie, że kupując TV za kilka tysięcy jest tak a nie inaczej. Dla świętego spokoju możesz się wybrać do sklepu gdzie ten model kupiłeś, poprosić o zgaszenie światła i zobaczyć czy jest tak samo. Jak tak to nic nie zrobisz inaczej możesz prosić o wymianę na nowy.

Pozdrawiam

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
keny350
Poszukiwacz

dolaczam zdjecie jak ta przypadlosc wyglada,regulacja ustawieniami nic nie dajeIMG_0554.JPG

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Myślę, że ten typ tak ma - jak sam zauważyłeś podświetlanie krawędziowe. Rozumiem też twoje rozczarowanie, że kupując TV za kilka tysięcy jest tak a nie inaczej. Dla świętego spokoju możesz się wybrać do sklepu gdzie ten model kupiłeś, poprosić o zgaszenie światła i zobaczyć czy jest tak samo. Jak tak to nic nie zrobisz inaczej możesz prosić o wymianę na nowy.

Pozdrawiam