anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kto dodał ten temat do Ja też

profile.country.pl_PL.title
wesoly_99
Początkujący

brak kanałów

Witam. posiadam SONY BRAVIA KDL-32V4000K od końca 2008 roku.. jakiś czas temu nie mogłem ustawić kanałów cyfrowych, tzn był tylko dźwięk, bez obrazu...jakimś cudem udało mi się ustawić również obraz.. chwile oglądałem, następnie wyłączyłem tv i po kilku godzinach, gdy włączyłem okazało się,że cyfrowe wcale nie działają..nawet ustawienia.. wchodzę w menu->"klikam" cyfrowy i nic. wychodzi mi z menu,ajkby tej funkcji nie było... więc cóż..darowałem..ale teraz mówię sobie,że jednak spróbuje przywrócić tv do pierwszego uruchomienia,gdyż jest taka funkcja... robię to co mówi instrukcja i nic..zero jakichkolwiek kanałów analogowych i cyfrowych...brak obrazu i dźwięku..tylko czarne tło... menu owszem jest..ale co z tego.jak nie wyszukuje mi programów..antena i wszystko podłaczone jest prawidłowo.. CO JEST PRZYCZYNĄ?? pewnie gdy zawioze do serwisu to będzie stał wiele dni... zwrócę uwagę,że TV był uzywany codziennie..do oglądania jak i używałem go przez kabel hdmi z laptopem,,a co moim zdaniem nie ma wpływu na to co się stało..teraz nawet boję się laptopa podłączyć...CO ROBIĆ????

Kto dodał ten temat do Ja też