Podziel się wrażeniami!
na wykłady "Komputerowa obróbka cyfrowych zdjęć " Katowice dn.23 maja
szczegóły na www.akademiasony.pl
z chęcią bym się przeszedł...
ale muszę być na wszystkich zajęciach w sobotę na uczelni
byłam ! wykład był bardzo interesujący, zwłaszcza że jestem bardzo początkująca. słuchałam, wszystko grzecznie notowałam, czy zapamiętałam, to się okaże.
plastelinka to moze sie podzielisz notatkami?
nie ma problemu. jednak najpierw sama muszę rozszyfrować, co też ja tam napisałam
Data: 20 czerwca 2009 w godzinach 10:00 - 13:00
Rodzaj: wykład foto
Prowadzący: Tomasz Pacan
Miejsce:
Kino Cinema City sala nr 1 w Galerii Kazimierz
ul. Podgórska 34 w Krakowie
W dniach 27 – 28 czerwca 2009 roku w Krakowie, na lotnisku Rakowice-Czyżny odbędzie się VI Małopolski Piknik Lotniczy. Dla miłośników fotografii będzie to wspaniała okazja do wypróbowania swoich sił w bardzo wymagającej fotografii lotniczej.
Podejmując wyzwanie zespół Akademii Sony Centre postanowił przygotować użytkowników aparatów Sony do tego wydarzenia i na kolejne wykłady zaprosiliśmy znanego fotografa – „odkrywcę nieba” – Tomasza Pacana.
Na tydzień przed piknikiem w krakowskiej sali kina Cinema City w Galerii Kazimierz odbędą się wykłady cyklu Akademii Sony Centre, na których poruszymy zagadnienia związane z techniką fotografii lotniczej, używanego sprzętu (optyka) oraz sposobów kadrowania i obróbki zdjęć.
Podczas warsztatów będzie można również nabyć najnowszy album Tomasza Pacana – „Krajobraz podniebny”
a ja jadę
osiris watek na ten temat jet tutaj
spoko
osiris watek na ten temat jet tutaj