Podziel się wrażeniami!
Witam jestem szcześliwym posiadaczem A350
mam go około 2miesięcy
partząc przez finder widze kilka czarnych pyłków , matówka jest czysta pyłki są w środku za matówką , macjie jakis pomysł jak sie ich pozbyć , w a350 matówka nie jest wymienialna ciekawe co na to serwis , bo chyba przestrzeń miedzy matówka a szkłem od findera powinna być szczelna
co wy na to ?
mitech napisał(a):
A czy kolega jogi to ma brata bliźniaka
już piszę o co chodzi , miałem brata bliźniaka około tygodnia jogi1982 - konto po założeniu nie było aktywne, wiec założyłem 2 konto jogi19821982 , po interwencji admina jestem już na swoim stałym niku
A tak apropo to ile moze kosztowac wymiana matówki i mam jeszcze jedno pytanko ta szybka af to gdzie sie zdajduje czy to jest te szkiełko pod lusterkiem?
ta z "kreskami" na których widać łapany AF? jest nad matówką
jogi19821982 napisał(a):
dzwoniłem do serwisu sony i otrzymałem miła informacje , czyszczenie matrycy lustra itd za free do 6 miesiecy po zakupie L)
wasil110 napisał(a):
A tak apropo to ile moze kosztowac wymiana matówki i mam jeszcze jedno pytanko ta szybka af to gdzie sie zdajduje czy to jest te szkiełko pod lusterkiem?
koszt wymiany matówki oooo... a na jaką taką samą czy jakąś inną?
I u mnie niestety tez sa pylki na matowce .
Aparat byl juz raz czyszczony w servisie zapewnieli ze wszsytko jest ok a tu lipa .
obiektyw byl zmieniany tylko raz po czyszczeniu czy to mozliwe aby aparat albo obiektwy byl nieszczelny i tamtedy dostawal sie brud???
W zalaczniku foto (((
Serdecznie wszystkich pozdrawiam
spartus napisał(a):
I u mnie niestety tez sa pylki na matowce .
Aparat byl juz raz czyszczony w servisie zapewnieli ze wszsytko jest ok a tu lipa .
obiektyw byl zmieniany tylko raz po czyszczeniu czy to mozliwe aby aparat albo obiektwy byl nieszczelny i tamtedy dostawal sie brud???
W zalaczniku foto (((
Serdecznie wszystkich pozdrawiam