Podziel się wrażeniami!
Witam, zakupiłem w czwartek netbooka Sony 11,6 cala serii E - http://www.***************
Komputer od początku sprawiał problemy- długo się ładował,zacinał, nie chciał pobrać aktualizacji, instalował przeszło dwie doby... W końcu gdy się zainstalował i udało mi się odpalić windowsa 8 zaciął się...Komputer wyłączyłem a ten nie chciał się już włączyć ponownie. Wyskakuje teraz tylko automatyczna naprawa ,która trwa w nieskończoność a tryb awaryjny recovery vaio wywala błąd 0xc0000185 i ani myśli iść dalej. Koniec końców uruchomienie windowsa jest niemożliwe... Co ciekawe, na pudełku od komputera zauważyłem dziwną notkę od Sony - " To serwis Sferis" i duża liczba 3. Zastanawiam się czy nie dostałem jakiegoś pogwarancyjnego szmelcu...W związku z tą sytuacją- co robić? Da się jakoś naprawić? Dzwonić do Sony? Czy reklamować w Delkomie skoro 10 dni nie minęło ?
Edytowane: Post zawierał link do strony służącej celom komercyjnym. Pozdrawiam, Karolina_L.
Rozumiem, że sprzęt kupiłeś przez internet. W takim razie reklamuj sprzęt u sprzedawcy z tytułu niezgodności towaru z umową.