Podziel się wrażeniami!
Office prosi o klucz produktu Windows? To dziwne. Możesz wrzucić print screena?
Z tego co wiem, Office był na tym VAIO zainstalowany w wersji próbnej więc po pewnym czasie, aby pracować, konieczne jest wpisanie kodu aktywacyjnego, ale nie Windows tylko Office.
McAfee w standardzie posiada 30 dniową subskrypcję, potem jeśli chcemy nadal mieć ochronę, trzeba wykupić rozszerzenie subskrypcji.
Cześć!
Napisz coś więcej o swoim sprzęcie, o tym Windowsie...jeśli to Windows 8 to pozwól, że zacytuję Ci rozwiązanie problemu związanego z brakiem naklejki z tego WĄTKU
"Win 8 ma klucz zapisany w biosie i nie potrzeba go podawać przy ponownej instalacji, a więc takowa naklejka z kluczem licencyjnym, jest już zbędna"
Pozdrowienia!
to model SVE 14A2M6EP win8>8.1 dlaczego więc program "office oraz McAfe prosi mnie o klucz produktu win?
Office prosi o klucz produktu Windows? To dziwne. Możesz wrzucić print screena?
Z tego co wiem, Office był na tym VAIO zainstalowany w wersji próbnej więc po pewnym czasie, aby pracować, konieczne jest wpisanie kodu aktywacyjnego, ale nie Windows tylko Office.
McAfee w standardzie posiada 30 dniową subskrypcję, potem jeśli chcemy nadal mieć ochronę, trzeba wykupić rozszerzenie subskrypcji.