anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

VAIO VPCEB3M1E problem z baterią

profile.country.pl_PL.title
veba-----
Początkujący

VAIO VPCEB3M1E problem z baterią

Witam,

Posiadam ww komputer który przeważnie (95% czasu) jest podłączony do zasilania. W pewnym momencie nie mogłem uruchomić go nie wiedzieć czemu, a jak się już udało to pokazywał że bateria którą posiadam jest albo zła albo źle zainstalowana (dodam ze jest to oryginalna bateria) pokazując jednocześnie że jej jest poziom krytyczny (wcześniej zweryfikowana bateria - listopad - był poziom excellent) zmuszając do hibernacji. Po zmianie systemu zasilania na High i ciągłe podłączenie do kontaktu działa ale ikona baterii jest pusta w środku i brak informacji o ładowaniu baterii. Proszę o informację skąd to może wynikać, bo z jednej strony wiem że bateria mogła już zostać zużyta ale czy to uniemożliwiłoby uruchomienie oraz brak ładowania teraz (po najechaniu na ikonkę baterii pojawia się komunikat unknown remaining)

Pozdrawiam

4 ODPOW. 4
afusdom
Początkujący

jaki masz system 32/64 sprawdź w menadżerze w procesach co się odpala i to wygaś a później odinstaluj ,

veba-----
Początkujący

Już załatwione - do wymiany była płyta główna...

melchitherabbit
Nowicjusz

Witam!

Mam dokładnie ten sam problem i to już po raz drugi. Ponad rok temu stało się to z oryginalną baterią, a dzisiaj z nową, którą kupiłem dwa miesiące temu. Czy na pewno problemem jest płyta główna, i jeżeli tak, co z nią jest nie w porządku?

Pozdrawiam

Dawid1982
Nowicjusz

Hej mam problem z płytą główna i poszukuje sterowników do mojej płyta głównej czy może ktoś mi pomóc gdzie je odnajde ?