anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

towar z uk a gwarancja

profile.country.pl_PL.title
mirekmatras
Początkujący

towar z uk a gwarancja

Witam, pytanko do sony czy model vgn sz61mn jak i model z serii cr (których to modeli w polskich centrach sony nie ma) zakupiony w uk wpelni podlegaja gwarancji w Polsce, dziekuje pozdrawiam

62 ODPOW. 62
Spirek
Początkujący

mi też na 3d nie zależy i ogólnie też na razie się nie śpieszę. Jak mam po prostu wydać taką kasę na laptopa, to chcę żeby był to zakup przemyślany i stąd moje pytanie itd.
Zakupu i tak planowałem dokonać w okolicach marca, także te nowe modele mogą być już wtedy dostępne, a jak mam go składać to może to też wpłynąć na obniżenie cen podzespołów.

Jak się ma sprawa mobilności serii f? Ponieważ chciałbym też swój laptop zabierać na uczelnię, także moje pytanie do użytkowników serii f, często zabieracie gdzieś swój laptop czy tylko i wyłącznie służy on do pracy w domu?

jsobolew
Początkujący

BonnieEnd napisał(a):

Czy wiadomo coś na temat wypuszczenia na rynek innych modeli z serii F, oprócz Vaio F 3D w najbliższym czasie? Jestem zachwycony nowym Vaio 3D(wygląd, wnętrze), aczkolwiek nie potrzebuję 3D. Obecne modele mają już rok, o ile się nie mylę, więc może będą jacyś "Następcy"?

Najwcześniej następców można wypatrywać na wakacje, później na jesieni. Na chwilę obecną nie ma informacji o innych odmianach modelu F21, czyli "tego z 3D".

Spirek
Początkujący

zakupiłem laptop na amerykańskim windowsie 7. Pozmieniałem wszystkie ustawienia klawiatury i polska czcionka działa, poza literką eł. Tzn kombinacja alt+e odpowiada za włączenie jakiegoś filmiku prezentującego filmy hd. Miał ktoś taki przypadek i wie jak to zmienić? Szukałem sporo i nie mogłem nigdzie znaleźć miejsca gdzie zmieniam skróty ustawione przez vaio...