anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

towar z uk a gwarancja

profile.country.pl_PL.title
mirekmatras
Początkujący

towar z uk a gwarancja

Witam, pytanko do sony czy model vgn sz61mn jak i model z serii cr (których to modeli w polskich centrach sony nie ma) zakupiony w uk wpelni podlegaja gwarancji w Polsce, dziekuje pozdrawiam

62 ODPOW. 62
BonnieEnd
Początkujący
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Jeżeli ma matową matrycę (jakoś nie mogę namierzyć tej informacji) to parametry ma takie jak nasza F13Z z fajną ceną, o ile się żaden celnik nie przyczepi ;)
No cóż, może i u nas będzie kiedyś normalnie :o

profile.country.pl_PL.title
pkoni-----
Początkujący

1580 USD to ok 4 587 PLN. Do tego należy doliczyć VAT 23%, cło o ile się nie mylę będzie 0%. Gdybyś chciał przedłużyć gwarancję dla sprzętu z EU o dwa lata koszt byłby ok 670zł zatem taki też teoretycznie możemy doliczyć do ceny laptopa. Dodatkowo by specyfikacja zgadzała się z F13Z potrzebujemy wymienić 2GB kość RAM na 4GB (ok 300zł za Kingstone).

F13Z w Polsce kosztuje ok 6,9-7 tys

BonnieEnd
Początkujący

Vaio za niedługo będzie. Chciałbym się dowiedzieć czegoś odnośnie myszki. Ten model posiada 2* USB 3,0 oraz 1* USB 2,0. Czy występują na rynku myszki z USB 3,0(szukałem ostatnio, ale nic nie znalazłem)? Wszystkie moje urządzenia posiadają USB 2,0, więc gdybym chciał podpiąć myszkę z USB 2,0 to już nic do niego nie podłącze, chyba, że będzie to miało USB 3,0...

Wiem, że w laptopie jest touch pad, ale myszka to myszka :).

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

USB 3.0 jest zgodne w dół, tzn. że sprzęt ze złączem USB 2.0 będzie poprawnie pracował wpięty do USB 3.0.

BonnieEnd
Początkujący

Niedawno miała miejsce premiera Sony Vaio z ekranem 3D. Dzisiaj w rzeszowskim salonie Sony, dowiedziałem się od sprzedawcy, że w marcu tego roku, będzie premiera kolejnych Vaio. Czy to prawda? Szukałem jakichś informacji o konferencji, ale nic nie ma...

oldguest
Początkujący

Premiera... słowo umowne raczej. Za pewne sprzedawcy chodziło o dostępność w sprzedaży nowych modeli, a nie premierę.

BonnieEnd
Początkujący

W taki razie, nie zanosi sie na wprowadzenie nowych modeli Vaio do sprzedaży w najbliższych miesiącach? Apple wypuszcza np. Ipody co 1 rok, jak to jest w przypadku Sony Vaio?

oldguest
Początkujący

BonnieEnd napisał(a):

W taki razie, nie zanosi sie na wprowadzenie nowych modeli Vaio do sprzedaży w najbliższych miesiącach?

No przecież wprowadzą około marca.... To chyba najbliższy miesiąc?

BonnieEnd napisał(a):

Apple wypuszcza np. Ipody co 1 rok, jak to jest w przypadku Sony Vaio?

Sony często zmienia co kwartał modele więc częściej.

piotrekk
Początkujący

W Sony'm nowe serie wychodza w okresach:
luty/marzec , czerwiec, pazdziernik.
Zapraszam do odwiedzania oficjalnej strony http://www.sony.pl/hub/vaio
tam zawsze mozna znalesc aktualne specyfikacje i opisy nowych modeli.