anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bluetooth nie działa w Vaio svf1521p6ew

daniel1111e
Poszukiwacz

Bluetooth nie działa w Vaio svf1521p6ew

Witam od niecałego roku jestem posiadaczem Vaio SVF1521P6EW od samego początku mam z nim problemy ,najpierw siadła klawiatura ,łącząc się z serwisem (chyba z 6 razy) cały czas wysyłali mi instrukcje pomimo iż mówiłem że zrobiłem wszystko co możliwe żeby sprawdzić czy to przyczyna systemu czy komputera ,raz pewna osoba w serwisie powiedziała mi żebym wyłączył zasilacz z gniazdka by ,,prąd nie zalegał w zasilaczu'' no umią rozbawić ludzi , męczyłem się z tym z 3 miesiące ponieważ miałem ważne dane na komputerze , teraz nie chce żeby znowu reinstalowali mi system dlatego chciałbym się zapytać odnośnie sterowników do Bluetooth , intalowałem automatycznie z internetu i pisze mi że jest błąd w ścieżce i nie da się zainstalować ,instalowałem ręcznie sterowniki z komputera nachwile zadziałało, znalazłem jakieś 2 typy na iternecie nowych sterowników(oczywiście na oryginalnych stronach sony) też na chwile zadziałało , tzn wszystkie sterowniki działały bo miałem chociaż na chwile ikonke bluetooth w ustawieniach ale od początku mi nie chce połączyć się z urządzeniami zewnętrznymi , takimi jak sony m2 ,słuchawki, czy tab4 ,urządzenia te widzą komputer ale nie mogą się połączyć ,a komputer nic nie widzi pomimo iż ciągle szuka, po 10 min zainstalowania jakiego kolwiek sterownika wywala mi blutooth i w menadżeru urządzeń pisze błąd  .Powoli przekonuje się że Sony to największa porażka ponieważ oprócz  tego jeszcze co 15 min zrywa mi połączenie , zainstalowane są najnowsze sterowniki ,i wszystko jest zgodne ze sobą, ,no wycztałem ostatnio na pewnym portalu że wolali dopuścić wadliwy sprzęt na rynek bo tak jest taniej ,a pech dał że na to trafiłem ,przepłaciłem, zaufałem a teraz się męczę ,choć za cene 3tys miałbym jakieś porządne lenovo . I szczerze mówiąc ciesze się że Sony traci na rynku komputerów a raczej już ich nie ma

BCM43142 Bluetooth adapter - rodzaj sterownika

0 ODPOWIEDZI 0