Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich chętnych do obejrzenia i skomentowania moich wprawek w fotografowaniu. Miałem wprawdzie kiedyś krótką przygodę z fotografią ale to zamierzchłe czasy zaczynam od początku i może coś z tego wyjdzie, mam nadzieję. Proszę o wskazówki. Przeglądałem galerie i ciężka będzie moja droga
Krzysztof1966 napisał(a):
:c37 Witam wszystkich chętnych do obejrzenia i skomentowania moich wprawek w fotografowaniu. Proszę o wskazówki. Przeglądałem galerie i ciężka będzie moja droga
Wszystkie wskazówki są bardzo istotne, dziękuję. Jak pisałem zaczynam zabawę i na tę chwilę pstrykam raczej dla chęci poznania sprzętu, jego możliwości, więc tematy są raczej przypadkowe
Wszystkie wskazówki są bardzo istotne, dziękuję. Jak pisałem zaczynam zabawę i na tę chwilę pstrykam raczej dla chęci poznania sprzętu, jego możliwości, więc tematy są raczej przypadkowe
Fakt, bardzo dużo się zmieniło (na lepsze). Nabyłem drogą kupna AP Elements 10 i zamierzam się podkształcić Wrzucone fotki są dziewicze bez poprawek Gdy kiedyś bawiłem się w fotografowanie to pamiętam, że podstawowym "programem" do obróbki był powiększalnik, wywoływacz, utrwalacz i suszarnia .
I zapomniałem dodać, że wszystko b/w
Fakt, bardzo dużo się zmieniło (na lepsze). Nabyłem drogą kupna AP Elements 10 i zamierzam się podkształcić Wrzucone fotki są dziewicze bez poprawek Gdy kiedyś bawiłem się w fotografowanie to pamiętam, że podstawowym "programem" do obróbki był powiększalnik, wywoływacz, utrwalacz i suszarnia .
Masz rację, na inne. Przy okazji, obejrzałem sobie Twoje fotopstryki, muszę wziąć się ostro do roboty .
2 - zapowiadała się ciekawie na miniaturce...
5 - za ciemno , za buro...
Podpiszę się pod tym co napisał piotruso - odrobina obróbki z pewnością by nie zaszkodziła....
Dzięki za wskazówki postaram się zrobić poprawki i następnym razem wstawię kilka innych, mam nadzieję, ciekawszych fotek