Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Pierwsze zdjęcie "takie se".
Natomiast dwa kolejna są już super Kolor nieba ciekawszy dla oka
Bardzo fajne ostatnie, trochę ciemnawe dla mnie, ale klimatyczne
Co by się łatwiej mi było znaleźć w nowej galeryji Tak milusio już tu nie jest o tej porze... słonko się obraziło aż do końca stycznia.
Message was edited by: Tomek69N
Nowa numeracja? 26/11/2012 A
Szkoda, że już nie jest tak milusio. Super widoczek, pocztóweczka prawie (prawie, bo szkoda uciętego kawałeczka lądu w LD rogu, gdyby kończył się w morzu to super by było).
Ale i tak uwielbiam takie klimaty i Twoje ich pokazywanie. Ciekawe, czy przyzwyczaiłbym się do dwóch pór roku - dzień i noc :smileywink:.
piotruso wrote:
Szkoda, że już nie jest tak milusio. Super widoczek, pocztóweczka prawie (prawie, bo szkoda uciętego kawałeczka lądu w LD rogu, gdyby kończył się w morzu to super by było).
Ale i tak uwielbiam takie klimaty i Twoje ich pokazywanie. Ciekawe, czy przyzwyczaiłbym się do dwóch pór roku - dzień i noc .
No szkoda, światła coraz mniej o słonku braku nie wspomniawszy. Przyuważyłem mankament tego kawałka "po ptokach" ale wstawiłem i tak co by się odnaleźć łatwiej w tym nowym forum... (masakra!) Dzięki za słowo Piotrze
Ależ ja tu dawno nie zaglądałam! Ale nic się nie zmieniło, piękne widoki, jak zawsze. Miło oczy nacieszyć tymi kolorkami, gdy u nas w Polsce czas szary i nieuchronnie zmierzający do zimy
Tweety! Łelkam-Cię-bek :
Co za miejsce
Teraz to wygląda tutaj tak w samo południe
30/11/2012 A
Ładnie wygląda!