Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich!!! Po raz pierwszy mam chwilę i okazję wystawienia swych zdjęć w galerii, więc zapraszam do komentowania.
Message was edited by: Rutek68
Message was edited by: Rutek68
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
cześć,
58. ten w białej koszulce na piasku to strażnik zachodu? Bez strażnika byłoby wiele sympatyczniej moim zdaniem, chyba, że jest to jakieś przesłanie, którego nie rozumiem ;]
59. galimatias na zdjęciu.
60. podoba mi się, nawet bardzo, słońce, chmurki, woda, takie zachody to codziennie poproszę :]
Ładne kolorki :]
Pozdrawiam.
To teraz stateczki.
Stateczki mi niestety nie podeszły , mimo że ze Świnoujścia (nie mylę się, prawda? )
61- jak dla mnie najlepsze z ostatniej wrzuty, ale i tak wg mnie nie jest idealne nie podoba mi się,że zbyt dużo dzieje się na zdjęciu- są dwa statki (o jeden za dużo ), w tle jedzie samochód, widać jakieś znaki, zabudowania...
62- wypadałoby wykadrować fragment Bielika
63- pomysł bardzo fajny , ale wykonanie już gorsze , znów niepotrzebnie jest Bielik w kadrze , wystarczyłoby zejść na dół i zrobić zdjęcie wystawiając rękę z aparatem 'poza statek', oczywiście mając pasek na szyi
Dwa pierwsze w dodatku bym lekko rozjaśnił.
Takie mam podsumowanie na koniec - staraj się dbać o klarowność kadrów, kadruj tak, aby pozbyć się niepotrzebnych elementów; może postaraj się skupić na detalach, a nie na całości
Pozdrawiam
Firianus napisał(a):
Stateczki mi niestety nie podeszły , mimo że ze Świnoujścia (nie mylę się, prawda? )
Skoro niektórym zachodzik się podobał to jeszcze raz w wersji pionowej.
I co który lepszy?
Z plaży i promenady
I jeszcze wrzucę kawałek fontanny
Strasznie duży bałagan w tle jest
Michał
Strasznie duży bałagan w tle jest
Firianus napisał(a):
63- pomysł bardzo fajny , ale wykonanie już gorsze , znów niepotrzebnie jest Bielik w kadrze , wystarczyłoby zejść na dół i zrobić zdjęcie wystawiając rękę z aparatem 'poza statek', oczywiście mając pasek na szyi