Podziel się wrażeniami!
Deviant napisał(a):
Bzdura. Robisz jak chcesz - konsekwentnie a nie 'dyndasz' jak mówią..
Tej fotografii za jakąś specjalnie dobrą to bym jednak nie uznał
Doskonały przykład jak nie wykonywać portretów. Oczekiwanie zachwytów na podstawie exifu to chyba nie tutaj...
Fatalne, ostre światło. Jakaś dziwna obróbka, wygląda jakbyś zaciemniał miejsca wokół włosów...szczególnie z lewej strony zdjęcia...
Dziękuję za komentarze. Naprawdę są dla mnie cenne, gdyż utwierdzają mnie w przekonaniu, iż podążam w dobrym kierunku.
Byłbym zaniepokojony gdyby moje prace zyskały przychylne recenzje na tym portalu…
Niemniej pamiętajmy o tym, że fotografia powinna być dobrą zabawą i tak to też traktuję.
Fotografię oczywiście usuwam (zanim dostanę bana…), zresztą oglądalność sięgnęłaby tutaj najwyżej 50-100 odsłon na rok.
Od niedzieli miała już ponad 50000 odsłon…w dwa dni.
Nie musiałeś usuwać tej fotografii.
Nie bez przyczyny nazwa "innych systemów"...
Proponuję zostawić, żeby wszyscy mogli zobaczyć jak np. wygląda zdjęcie z PhaseOne 65+
Acha..ilość odsłon nie świadczy o wartości zdjęcia. Gdyby tak było, najbardziej uznanymi fotografami byli Ci z branży "dla dorosłych"
photomusic napisał(a):
Dziękuję za komentarze. Naprawdę są dla mnie cenne, gdyż utwierdzają mnie w przekonaniu, iż podążam w dobrym kierunku.
Byłbym zaniepokojony gdyby moje prace zyskały przychylne recenzje na tym portalu…
Lajam napisał(a):
..ilość odsłon nie świadczy o wartości zdjęcia. Gdyby tak było, najbardziej uznanymi fotografami byli Ci z branży "dla dorosłych"
Przecież tutaj nie chodziło o zdjęcie a o prezentację właśnie tego, jak nie należy używać PhaseOne.
Zresztą i tak mały fizycznie przetwornik ma...