Podziel się wrażeniami!
OK, czas przywdziać stalowe jaja i poddać się ocenie :smileytwisted:
Mi najbardziej podobają się motocyklowe, nie wiem czy to z ogólnej słabości do motórów ale uważam że są najlepsze. Świetnie je "złapałeś" . '
Jeżeli miałabym się czepić, to chyba tylko piątej fotki - inaczej bym wykadrowała (ścinając trochę z prawej strony) ale to oczywiście moje subiektywne odczucie.
Gratuluję założenia w końcu galerii i czekam na więcej.
Ha, nie zjedli od razu
bart_m26, koleś na motocyklu to mistrz świata w takich akrobacjach. Mam więcej jego zdjęć, niestety, na kiepskim tle. I nawet, jeśli nie przepadasz za takimi imprezami, dla tegoż artysty warto się na niej pojawić - prawdziwa magia!
Thanatos, przyznam się, że to moja pierwsza próba "cięcia" zdjęć inaczej, niż 3x2. Wezmę sugestię pod uwagę przy kolejnych kadrowaniach.
Dzięki za komentarze!
bardzo fajne, dynamiczne zdjęcia aż czuć gumą
podium kolejno: 12 6 7
Kiedyś myślałem, że druga połówka jabłka to licentia poetica...
To prawda. Ja już to wiem. Niestety, za późno...
Strasznie podciągnięty kontrast, wyszło to co niekoniecznie powinno wyjść, gdybym w tym stylu zrobił zdjęcie np mojej siostrze (podbicie kontrastu bardzo wyciągnęło niedoskonałości skóry ) i to opublikował po prostu by mnie zabiła ).
Neee, łzy byłyby zbyt dosłowne. Tutaj pozostaje drobne pole do własnej interpretacji - co też w danym momencie obiektowi fotografowanemu tłukło się po głowie.
Uważam że fajnie wyszły te piegi, faktura skóry. Modelka została ukazana taka jaka jest - ze swoimi wszystkim niedoskonałościami, niedociągnięciami, bez upiększeń, wygładzeń i innych fotoszopów.To, ze ktoś może się obrazić iż został tak ujęty na fotografii, bo nie wyszedł "dość ładnie" nie oznacza, ze zdjęcie jest niedobre. Ja właśnie lubię taki typ foto - wiele mówi zarówno o autorze jak i o modelu.
Dzięki za komentarze.
Tak, niedoskonałości miały być widoczne, bo to część całości. Jedyne, czego nie udało się uzyskać, to ciut mniejszej głębi.
Dziś "Spojrzenie do przeszłości"
Lars napisał(a):
Dziś "Spojrzenie do przeszłości"
Zaniemówiłem i zaczerwieniłem się... :smileyredface:
piotruso, jeśli Ty mienisz się człowiekiem nieznającym, i zazdroszczącym innym robienia fajnych zdjęć, to nie mam pojęcia, co mam o sobie powiedzieć. Nic niewiedzący fotopstryk z odrobiną szczęścia?
Dzięki za konstruktywną opinię. Racja, nie zachowałem proporcji, a o tych cieniach nie pomyślałem.
Lars napisał(a):
Zaniemówiłem i zaczerwieniłem się... :smileyredface:
piotruso, jeśli Ty mienisz się człowiekiem nieznającym, i zazdroszczącym innym robienia fajnych zdjęć, to nie mam pojęcia, co mam o sobie powiedzieć. Nic niewiedzący fotopstryk z odrobiną szczęścia?
Dzięki za konstruktywną opinię. Racja, nie zachowałem proporcji, a o tych cieniach nie pomyślałem.