anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Lajam - Sycylia_Wyspy Eolskie

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Lajam - Sycylia_Wyspy Eolskie

:c71 Witajcie :)

Na początek to co mam najlepszego czyli Lajamka :smileyredface:

896 ODPOW. 896
profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

mewa2 bardzo fajna :thumbsup:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Dziś pożegnałem papugahttp://klubkm.pl/forum/images/smilies/crying.gif http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sad.gif

Celowo nie robiłem BW bo chcę go pamiętać takiego jakim był....kolorowym przyjacielem :( :( :(

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

smutno.

colorful-----
Początkujący

:cry: smutno...
ale papugiem był ładnym i zdjęcie ladne i życie z pewnością też miał przyjemne, bo mniemam że o niego dbałeś :)

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

qurcze tak co roku :c9
dlatego wolał bym słonia bo żyją tyle co my
przykre :(

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

SZFENDAK napisał(a):

qurcze tak co roku :c9

No to był papug, który się bardzo przyjaźnił z tą samiczką co umarła prawie rok temu....miał ponad 7 lat, ale ostatnio mi zachorował...wydawało się że w cieple ma się lepiej, ale dziś....wyzionął ducha praktycznie w moich rękach :cry:

Teraz znowu mam zgryz bo w klatce siedzi smutna puga....młoda (niecały rok)....jutro ją poobserwuję i może kupię jej jakiegoś sprytnego kolegę. Żeby sama przez życie nie szła. :)

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Lajam napisał(a):

klatce siedzi smutna puga....młoda (niecały rok)....jutro ją poobserwuję i może kupię jej jakiegoś sprytnego kolegę. Żeby sama przez życie nie szła

koniecznie musisz jej załatwić towarzystwo
jak sobie pomyślę że moja suka ma prawie 16 lat a pies jest 2 lata młodszy to też mi się smutno robi
zwłaszcza że w tym roku suczyna mi podupadła trochę, ogłuchła i niedowidzi, ale młoda duchem jeszcze

maro_ka
Początkujący

Lajam przykra historia :cry:
Ja miałem sunie spanielka - 16 lat, całkowita niewydolność nerek - zatrucie organizmu mocznikiem. 3 dni spędziłem na zmianę z ojcem w klinice weterynaryjnej na kroplówkach tak by odzyskała sprawność. Zmienialiśmy się co 8 godzin. Po 3 dniach wróciła do domu a po jednym dniu w domu wszystko powróciło. Weterynarz tylko stwierdził że jeśli ją kochamy to musimy dać jej godnie odejść bo ewidentnie się męczyła... :c9

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Straty współczuję ale zdjęcia gratuluję.

Starosta.
Początkujący

oj szkoda :(
piękny ten Twój papug był :)

Pozdrawia Starosta :grin: