anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kris - Paris

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kris - Paris

i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace :nauseated_face:

zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw :nauseated_face:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

A mi się nie podoba obróbka :c6 wiem że teraz masz że taką właśnie robisz ale mi subiektywnie się nie podoba :P zbyt płaska jak dla mnie, szaro szara :P
Za to cięcia mi się podobają :D nawet takie ostre jak w 507 :thumbsup:

Misiek025
Początkujący

Nic tylko kopare zbierać ... kolejny raz

profile.country.pl_PL.title
rakastan00
Poszukiwacz

Nie lubię tego typu makijażu (kreski zamiast brwi i usta pomalowane ponad linię), ale zdjęcia jak zawsze dobrze powyginane. :thumbsup:

digo-----
Początkujący

504 jest dla mnie rewelacją :) choć nie podoba mi się jeden element, błyszcząca brew :)

pablo_duch
Początkujący

Patrycja smakowicie wyszła na zdjęciach :D
>

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

paderewa napisał(a):

Witaj kris :c37 To że jesteś świetny w tym co robisz to wszyscy tutaj wiemy więc myślę że cię nie urażę swoją opinią. Nie mogę patrzec na brwi Patrycji. Kompletnie mi nie podeszły. Wiem to styl modelki. Zresztą nie tylko u Ciebie tak je prezentuje. Im dalej od obiektywu tym lepiej Patrycja wygląda. Dla Ciebie duże :c4 za kadry i uchwycenie chwili. Pozdro :c20

dzięki :D

Rutek68 napisał(a):

Cóż by tu powiedzieć, świetne :c37

zawsze możesz powiedzieć, że beznadziejne :P

JoannaR napisał(a):

Jak zwykle Patrycja w Twoim wykonaniu powala! To ze modelka ma takie brwi to nie Twoja wina a wiec "pal licho" brwi ;) A i wlasnie dzieki nim bedzie zapamietywana :D Uwielbiam tez Twoje kadry,wlasnie takie ciasne i pociachane :c34 Sama robie ciasne portrety( bo na tyle mi miejsce pozwala).Obejrzalam tez Twoja stronke internetowa i jestem pod duuuuuzym wrazeniem,klaniam sie :c22 :nauseated_face:

ja już nie pamiętam skąd mi się to wzięło, ale uwielbiam tak kadrować. Nie lubię przypadkowych i niechlujnych cięć (takich totalnie przypadkowych), a często takie widuję i to u profi fotografów :(

stronka musi być - nie ma wyjścia :D
fajnie, że się podoba to co tam jest :D

A mi się nie podoba obróbka :c6 wiem że teraz masz że taką właśnie robisz ale mi subiektywnie się nie podoba :P zbyt płaska jak dla mnie, szaro szara :P
Za to cięcia mi się podobają :D nawet takie ostre jak w 507 :smileythumbsup:

jest szaro szara, bez kontratu i w ogóle 200% inna niż wcześniej. Ale to nie jest tak, że każde BW teraz tak obrabiam - o nie. Nie wszędzie mi to pasuje :D
a do cięcia jeśli kto nie przywykł, to już nigdy tego nie zrobi. A przecież nie zawsze tak robię (co widać po dzisiejszej wrzutce)

Misiek025 napisał(a):

Nic tylko kopare zbierać ... kolejny raz

masz koparkę? Szacuna....ja mam osobówkę :c97 ;)
fajnie, że się podoba. To miłe :D

rakastan napisał(a):

Nie lubię tego typu makijażu (kreski zamiast brwi i usta pomalowane ponad linię), ale zdjęcia jak zawsze dobrze powyginane. :thumbsup:

dzięki.....mam teraz mega ochotę na mega powyginane feszyn :c34

digo napisał(a):

504 jest dla mnie rewelacją :) choć nie podoba mi się jeden element, błyszcząca brew :)

nie tylko Tobie :c97

Patrycja smakowicie wyszła na zdjęciach :D
:c20 >

czyli co? Ciacho ? :c97

sedziak1983 napisał(a):

Cała porcja Patrycji jest zaj..... oprócz 506 i 506 jakoś mi nie podchodzą
jest na czym oko pocieszyćchodzi o zdjęcia :thumbsup:

:c22

a mi właśnie 506 i 507 bardzo podobają :smileythumbsup:
jak zwykle wrzuta świetna, lepiej bez stanika ;) ale brwi nadal rzucają blask :P

ach te brwi....pięta achillesowa, tych fotek :smileyhappy:

martha napisał(a):

Gdyby nie te brwi ... :? (ale o tym już wiesz ;) )

o nie! Nie wiedziałem! Dobrze, że chociaż Ty mi to napisałaś :smileymrgreen:

Lajam napisał(a):

Dla mnie jednak za ciasno i za mocno pocięte. :c63

teraz będzie Ci lepiej - szeeeeeroko, bez cięć....fuj :P

Methos napisał(a):

507 :c4 - okładkowe ... byłoby gdyby nie ten supeł. Sądzę, że gdyby modelka przytrzymała (bądź nie ;) ) bluzeczkę jak na 506 to wtedy 507 byłoby okładkowe na 100%.

okładkowej, ale jakiej gazety ? Gazeta pomorska, czy Vogue ? ;)
myślę, że żadne z nich nie jest i nie byłoby okładkowe.
Wszystko przez brwi :smileyhappy:

wojtek0 napisał(a):

Zdjęcia Patrycji podobają się ,ale zrób nam kiedyś psikusa i nie ciachaj ich tak bardzo :slight_smile:

no popatrz....już dziś, już za chwilę Twoje życzenie będzie zrealizowane :smileymrgreen:

to już koniec....ostatnie trzy kadry i nie będziecie się musieli męczyć z brwiami (pamiętajcie, że to ani ja, ani Patrycja nie jesteśmy za to odpowiedzialni....za to odpowiada wizażystka :smileymrgreen:

BuBu__
Początkujący

Hm... dobry sarkazm nie jest zły :D
A co do zdjęć, to bardzo fajne, przyjemna kolorystyka :P
ale korrrci, żeby się przyciąć do brwi :c34

12MaRTiN90
Nowicjusz

cofając się parę stron do tyłu..
Zdjęcia aktu, czyli wszystkie 500 są bardzo dobre :c4 :c4 :c4

wracając do nowszych..
Zdjęcia z Patrycją w większości mi się podobają :thumbsup: szczególnie dwie ostatnie wrzutki, czyli od 506 do 511 :c4

____A500 | 8 | 18-55 | 55-200 | HVL-F42____
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Szeroko, nie-krisowo, pastelowo - ładnie :thumbsup:
Ale do jednego się przyczepię: nie podoba mi się ułożenie prawej dłoni na 510. Wygląda tak trochę sztucznie, jakby na siłę chciała się zasłonić. Dużo lepiej (naturalniej) np. na 511.

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Wizażystkę poprosić na stronę (lub na zbity...) ;)
Łapcię na łonku to widziałbym raczej rozczapierzoną jak szpony. Pasowałoby do wizrenku modelki.
Tak w ogóle to oddami ci pod obstrzał ze trzy swoje ulubione góry za jedną modelkę... ;)