anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kris - Paris

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kris - Paris

i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace :nauseated_face:

zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw :nauseated_face:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

danielek napisał(a):

Odniosę się tylko do ostatnich 504 i 505 to nie fotografia to poezja .
Miło się ogląda :c18 jak ty to robisz . :c4 :c4 :c4 :c4 :c4

fiu fiu - miło mi.
Mimo wszystko ja jestem świadomy niedociągnięć ;)

Lajam napisał(a):

i jest jakoś tak nienaturalnie wysoko

Zgadzam się...zapewnie stąd wrażenie sztuczności, które i jak odczuwam. Wygląda na to, że w kwestii doboru bielizny sytuacja jest jak z tymi brwiami...trochę przesadzone. :)

Dla mnie 504 z tej całej serii jest naj, choć te cięcia z każdej możliwej strony są trudne do zaakceptowania przeze mnie. Ultrakrisizm to już hardcore :smileytwisted:

lubię hardcore. Bo jak już coś robić to konkretnie :c97

Napiszę bardziej ogólnie. Wie dziewczyna jak biust eksponować. Troszkę ze szkodą dla zdjęć (no ale to nie Twoja wina) - niektórym Z PEWNOŚCIĄ się podoba. A brwi - masakra. Zwłaszcza na ciasnych ujęciach.
Na 504 światło tak się na brwi odbija jakby tam grama włosków nie było...
A technicznie? Bez zarzutu

jak już powiedziałem - myślę,że na następnych dwóch (ostatnich) wrzutach mniej to będzie się rzucać w oczy. Stanika się pozbyliśmy, a brwi będą zajmowały procentowo mniejszą część kadru :smileymrgreen:

sedziak1983
Początkujący

Cała porcja Patrycji jest zaj..... oprócz 506 i 506 jakoś mi nie podchodzą
jest na czym oko pocieszyćchodzi o zdjęcia :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

a mi właśnie 506 i 507 bardzo podobają :thumbsup:
jak zwykle wrzuta świetna, lepiej bez stanika ;) ale brwi nadal rzucają blask :P

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

Gdyby nie te brwi ... :? (ale o tym już wiesz ;) )
Poza tym ,jak zawsze :c61

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Dla mnie jednak za ciasno i za mocno pocięte. :c63

Methos-----
Początkujący

507 :c4 - okładkowe ... byłoby gdyby nie ten supeł. Sądzę, że gdyby modelka przytrzymała (bądź nie ;) ) bluzeczkę jak na 506 to wtedy 507 byłoby okładkowe na 100%.

wojtek0
Początkujący

Zdjęcia Patrycji podobają się ,ale zrób nam kiedyś psikusa i nie ciachaj ich tak bardzo :slight_smile:

tomik-----
Początkujący

Witaj kris :c37 To że jesteś świetny w tym co robisz to wszyscy tutaj wiemy więc myślę że cię nie urażę swoją opinią. Nie mogę patrzec na brwi Patrycji. Kompletnie mi nie podeszły. Wiem to styl modelki. Zresztą nie tylko u Ciebie tak je prezentuje. Im dalej od obiektywu tym lepiej Patrycja wygląda. Dla Ciebie duże :c4 za kadry i uchwycenie chwili. Pozdro :c20

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Cóż by tu powiedzieć, świetne :c37

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
JoannaR-----
Początkujący

Jak zwykle Patrycja w Twoim wykonaniu powala! To ze modelka ma takie brwi to nie Twoja wina a wiec "pal licho" brwi ;) A i wlasnie dzieki nim bedzie zapamietywana :D Uwielbiam tez Twoje kadry,wlasnie takie ciasne i pociachane :c34 Sama robie ciasne portrety( bo na tyle mi miejsce pozwala).Obejrzalam tez Twoja stronke internetowa i jestem pod duuuuuzym wrazeniem,klaniam sie :c22 :nauseated_face: