Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
a ja się podpisuję pod słowami BartkaBertone napisał(a):
Ho ho... obojętnie za jaką dziedzinę fotografii się zabierzesz to robi wrażenie.
Świetne są te ostatnie zdjęcia![]()
Jakoś umknęły mi te zdjęcia.
495-2 i 3 mi się najbardziej podobają.
seria 493
odebrało mi mowę
acinloop napisał(a):
akuku - Bardzo fajne
Dla mnie najlepsze z serii.
kropka33 napisał(a):
Tylko "akuku" mi się podoba. Moim zdaniem świetnie uchwycone
![]()
Reszta takie sobie. W streetach i aktach jesteś o nieeeeebo lepszy kris![]()
Dobrze, że chociaż na Tobie zrobiły wrażenie :smileymrgreen:Bertone napisał(a):
Hj... Ho ho... obojętnie za jaką dziedzinę fotografii się zabierzesz to robi wrażenie.
kuraq napisał(a):
Jakoś umknęły mi te zdjęcia.
495-2 i 3 mi się najbardziej podobają.
496... to jest mój faworyt! Piękna fotografia, fantastyczne zestawienie kolorystyczne... i ta prawa ręka delikatnie unosząca sukienkę... Jest w tej pracy tak wiele subtelnej erotyki, że ciężko od niej oderwać oczy... No Krisunio... wspiąłeś się wysoko... teraz to już tylko możesz "odlecieć", lub pierdolnąć mocno o podłoże... życzę raczej lotów i to wysokich
497... nietypowy i oryginalny kadr, przez co staje się wyjątkowym. Też się podoba
498... ładnie...
roka63 napisał(a):
496... to jest mój faworyt! Piękna fotografia, fantastyczne zestawienie kolorystyczne... i ta prawa ręka delikatnie unosząca sukienkę... Jest w tej pracy tak wiele subtelnej erotyki, że ciężko od niej oderwać oczy...
roka63 napisał(a):
No Krisunio... wspiąłeś się wysoko... teraz to już tylko możesz "odlecieć", lub ąć mocno o podłoże... życzę raczej lotów i to wysokich
497 może i nietypowy kadr, ale to mój faworyt zresztą wszystkie są znakomite no i modelka
Fajna Ania,
Fajne kadry,
Fajne kolory
Mnie również najbardziej do gustu przypadło 497 - takie trochę "akuku" jak z okładki książki. Co do 496, to "czapki z głów" (przed modelką ) A na 498 przeszkadza mi trochę kolano i nie wiem czy nie byłoby lepiej kadrować nieco wyżej
ale... patrz podpis
mi jakoś 496 leży najbardziej... kwadraty tak średnio
mi jakoś 496 leży najbardziej... kwadraty tak średnio