Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Nie no, nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Ja marznę , klęczę w śniegu, obchodzę dookoła aby pstryknąć jakąś ptaszyną , a tu widzę że wystarczy rękę nadstawić i ...
Bardzo fajnie wyszło, szkoda tylko tej flaszki na 494.5
Brawo kris Jestem pod ogromnym wrażeniem.
1 - idealna (chyba sobie druknę do zestawu zwierzaczków dla Kubusia - bo tak powinna wyglądać wiewiórka - no może kity brak)
2 - mi się najbardziej podoba z całej wrzuty (pewnie za piękne tło)
3 - fantastycznie uchwycone
4 - super łepek oświetlony
5 - najsłabsze za wszystkich (takie ... zwykłe - pewnie przez tą plastikową flaszkę)
6 - o! to też świetnie uchwycone w locie
Wiewióreczka przepiękna, ale 494_2 cud miód. Chętnie pooglądam więcej zdjęć w Twoim wykonaniu z innej tematyki.
494_2 - piękna drobinka
494_3 -
Nieźle
kuraq napisał(a):
493_B jest kozackie na c jest fajne światło, ale jakoś mi zdjęcie nie przypadło do gustu.
Methos napisał(a):
494_3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... niewiarygodne ... niebywałe!
pawelszymanski6 napisał(a):
super ost wrzuta najbardziej mi się 494_3 podoba szkoda, że ta ręka w kadrze jest no ale cóż gdzieś ten ptaszek musiał się kierować
trebor napisał(a):
teraz czekam na Florę
Rutek68 napisał(a):
Nie no, nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Ja marznę , klęczę w śniegu, obchodzę dookoła aby pstryknąć jakąś ptaszyną , a tu widzę że wystarczy rękę nadstawić i ...
![]()
jeszcze nie raz zobaczysz, bo zawsze marzyłem o zdjęciach ptaków. To coś innego i nieokiełznanego, jak dla fotoprzyrodnika sesje aktu w studiorakastan napisał(a):
Chętnie pooglądam więcej zdjęć w Twoim wykonaniu z innej tematyki.
akuku - Bardzo fajne Dla mnie najlepsze z serii.
Tylko "akuku" mi się podoba. Moim zdaniem świetnie uchwycone
Reszta takie sobie. W streetach i aktach jesteś o nieeeeebo lepszy kris
Hej...
Ho ho... obojętnie za jaką dziedzinę fotografii się zabierzesz to robi wrażenie.
Świetne są te ostatnie zdjęcia
Pozdrawiam
Jako, że "mój" temat, muszę zabrać głos
Ogólnie cieszę się, że obfotografowałaś malucha, bo mam materiał do porównań. Chodzi mi konkretnie o pełną klatę. Kurcze! Jest różnica! Na streetach trudno mi było to dostrzec, na modelkach w studio też. Na fotach Ani już dało się zauważyć.. ale tu... szkoda, że poza moim zasięgiem. Ale do rzeczy...
495_1 - dziwny jakiś ten kadr. Brakuje tej prawej strony
495_2 - świetne ujęcie, fajny komentarz
495_3 - suuuuper
495_4 - niby takie zwykłe, ale..
495_5 - zabawna sytuacja, fajnie pokazana
495_6 - fajnie, że w kolorze. W dziecięcym otoczeniu mnóstwo jest fajowych kolorków
I jeszcze tak ogólnie... Piękna konwersja - zazdroszczę. Piękny bobas - nie zazdroszczę, bo sama mam.
495_2 - i aż mi się przypomniało jak mi Amelka opalcowała aparat z każdej możliwej strony
Fajna wrzutka, taka odskocznia od klasyków w Twoim wykonaniu