anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kris - Paris

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kris - Paris

i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace :nauseated_face:

zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw :nauseated_face:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Jak zawsze fajne streety w Twoim wykonaniu :thumbsup: B najbardziej mi się podobało ;) ja w ogóle nie wiedziałem że takie coś było w Kato :P

ja wiedziałem. Kilka lat temu widziałem ten spektakl :c20

Bertone napisał(a):

no bo ja na eNdżinie jestem :slight_smile:

Fajowe streety - czuć atmosferę przedświąteczną :thumbsup:

mnie się święta kojarzą z ciepłem, a jak patrzę na te foty to mi się zimno robi :c97

Bardzo fajny street. A czy ta kolejka ciagnęła się wokół spodka? Czy ten stacz na końcu nie był jednocześnie na jej początku? :smileyhappy:

:smileyhappy:
dobre :D

Dziękuję Wam za komentarze :D
Cieszę się, że przypadkowa seria się wam spodobała. To już drugi raz kiedy przypadkiem jestem pod spodkiem i dzieje się jakaś taka akcja. Poprzednio, rok temu w lato natrafiłem na (udaną) próbę bicia rekordu guinessa (koszykówka) :smileythumbsup:

Dziś czas na landszafty ze Szczyrku. Jeszcze świeże. Jeszce pełne mrozu i trzeszczącego śniegu :D

(LINK do większego rozmiaru zdjęcia nr 493_A)

Lajam.
Expert

:o

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Lajam napisał(a):

😮

coś źle zrobiłem :c6

Tadeusz.O
Doradca

Wróciłem zmarznięty z roboty, a Ty mi tu takie coś pokazujesz http://klubkm.pl/forum/images/smilies/plask.gif

Ale ładnie pokazujesz :c67

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

kris napisał(a):

Umyj..... :c97

Zszokowany jestem tematyką :c20

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

kris napisał(a):

Lajam napisał(a):

😮

Odwrociles do gory nogami 850 w efekcie czego piatka zastapila 8 a ta piatke :smileymrgreen:

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

No ja też nie spodziewałam się takich fot... I troszkę rozczarowana jestem. Wolę Twoje akty, portrety i streety. Roka63 pokazał zimę bardziej kolorowo i tam mi się bardziej podobało

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

A mi sie bardzo podobaja takie foteczki,do tego widac ze masz talent nie tylko do streetów czy aktów-nie tylko tym fotograf zyje:) odskocznia fajna :thumbsup:

profile.country.GB.title
roka63------
Doradca

Bardzo udane ujęcia. Piękne krajobrazy, które mają w sobie właśnie to "coś". Każdy z Nas widzi inaczej otaczający Świat... i Ty Go przedstawiasz tak a nie inaczej.
Najbardziej spodobało mi się 493_C... piękna kolorystyka, wspaniałe miękkie światło... jednym slowem cudna praca. Ale w czarnobieli... już nie taka ujmująca. Czarnobiel nie zawsze jest ... jak to się mówi... COOL... :P

:c4

:c20

Methos-----
Początkujący

483_B - ale klimat! Dosłownie HarryPotter! ;) :D