Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Różne "streety" wklejano na forum, ale żadne nie dorównują Twoim.
491 przegląd makulatury najbardziej mi sie podoba tylko troche zniesmaczyła mnie ta latarnia znikająca z prawej strony
Lajam napisał(a):
rakastan napisał(a):
Zdjęcia z gołębiami najbardziej mnie urzekły.
Przez takich ludzi, te paskudne ptaki niczego się nie boją. Ja muszę czasem kijem spychać z balkonu srajucha bo się nie boi...potem trzeba te toksyczne odchody zmywać![]()
Na wiosnę jeśli nie przestaną mi lądować na balkon przyjdą środki ostateczne. Jak kolce i siatka nie pomogą to![]()
Co do samej fotki i serii -![]()
![]()
Ale z racji, że to gołąb - no nie mogę znieść, że marnujesz matrycę dla tak podłego gatunku.
Krisunio Mistrzunio Street'ów
Monty, kuraq, nepray, mama kuby, sg_cezar, Methos, Michał, cataris, rakastan, Lajam, Tadeusz,szkicek, cmas, Artur Gniezno, Bertone, - dziękuję Wam za komentarze
P.S. To na Wolności?
Bo gołębie to dobry gatunek, ale ma jeden minus - srajuchowanie....Lajam napisał(a):
Ale z racji, że to gołąb - no nie mogę znieść, że marnujesz matrycę dla tak podłego gatunku.
oj, nie przesadzaj - jest tu kilka osób dobrych w streetach, a mnie raz wychodzą, raz nieszkicek napisał(a):
Różne "streety" wklejano na forum, ale żadne nie dorównują Twoim.
:smileyhappy:Bertone napisał(a):
Krisunio Mistrzunio Street'ów
cała wrzuta znakomita
a co do 492 to Ty lubisz takie kolejki
uwielbiam
ale kolejka...
destin6 napisał(a):
ale kolejka...