Podziel się wrażeniami!
Porządki
Niesamowita miejscówka o ogromnym potencjale twórczym!
Tak z czystej ciekawości, teraz już można wrzucać do galerii fotografie nie robione aparatem sony albo minolty?
242 fajna miejscówka i oczywiście zdjęcia ma klimat. Troszkę konwersja u mnie na monitorze leży ale to zapewne dlatego, że patrzę na to foto na laptopie...
241A - ziarno fajne ale jak dla mnie gdzieś przez skan ostrość się zgubiła niemniej kadr ok
...teraz już można wrzucać do galerii fotografie nie robione aparatem sony albo minolty?
Cześć
Poprawne to, na plenerze pokazywałeś lepsze z tej sesji i na nie czekam
Bardziej by mi się widziało światło pod odrobinę mniejszym kątem w stosunku do modelki (czyli jakby bliżej aparatu), na tyle, by jeszcze padło na prawy policzek, ale ogólnie w porządku.
Sen świetny choć nie chciałbym mieć takiego
Co do dziewczęcia 234/ M* to bym powybrzydzał nogę podkuloną poprosiłbym bardziej na środek zasłaniając nią intymne części i wyprostowaną nieco dalej od uda by wysmuklić łydkę. Ale ja tylko pstrykam kiczyki i mną się nie stresuj. Co do ekspozycji a raczej obróbki to wolę bardziej kontrastowo ale to nie każdemu podchodzi więc...
A700 Planar T* ZA
Wielkie dziękuję dla wizażystki, bez której atmosfera na sesji nie była by tak niepowtarzalna i z pewnością sesja by się nie udała
ja się nie znam ale oczy są zbyt zacienione
10zer napisał(a):
ja się nie znam ale oczy są zbyt zacienione