anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Deviacje...

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Deviacje...

Porządki

869 ODPOW. 869
Niniel
Początkujący

martha napisał(a):

Bardzo miekkie, przez co miłe w odbiorze ;)

To samo sobie pomyślałam :)

profile.country.pl_PL.title
szkicek
Nowicjusz

Ostatni portret bardzo przyjemy dla oka, ale dwa poprzednie jak dla mnie pierwsza klasa. Nie wiem czy to kwestia obróbki, makijażu czy idealnej cery modelki (a może wszystko razem wzięte), ale tym zdjęciom nie można nic a nic zarzucić. Wielkie brawa.

Deviant.
Użytkownik

szkicek napisał(a):

...Nie wiem czy to kwestia obróbki, makijażu czy idealnej cery modelki (a może wszystko razem wzięte), ale tym zdjęciom nie można nic a nic zarzucić.

Dziewczyna nie ma idealnej cery, ale ty już się zajęła wizażystka. Światło miałem doskonałe, dziewczyna przygotowana to i sesja poszła lekko. Zresztą - ta sesja była zaplanowana pod średniaka, więc musiało być wszystko 'gut'.
Oczywiście takie zdjęcie - to doskonałe wyjście dla magików PS, którzy zrobią z niego odpust.

Fot wykonany na targach.
Także strzelany średniakiem, fot całkowicie bez obróbki.

238/ Kiev Sonnar Foma
Foma popchnięta o działkę wyżej, moczona w ID-11

Methos-----
Początkujący

Witaj
Szumy świetnie dodają klimatu.

profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Poszukiwacz

Gdyby nie to (foto foto foto...) w tle... choć jak na zdjęcie z Targów jest świetnie :thumbsup:

Deviant.
Użytkownik

Stresowałem się na targach - 99,9% ludzi z cyframi strzela milion zdjęć a ja z cegłą, która klapiąc robi takie 'jeb', że kury przestają nieść z okolicznych wiosek... Cegłę zabrałem ze sobą, bo chciałem kupić nowy statyw, ale mało było takich, które się nie wyginały...

A* A700 Sony 35/1.8 SAM

Methos-----
Początkujący

:shock: :c7 :shock: Piękne! Z trudem oderwałem wzrok ... świetnie uchwycona chwila. :c4 :c4

Deviant.
Użytkownik

240/ A700 SAL 500/8.0

Stary fot, ale fajny ma bokeh :slight_smile:

Michal.
Poszukiwacz

Piękne obwarzanki wyszły :c34

ArturGniezno
Początkujący

tak na tym zdjęcia wyszła specyfika tego obiektywu