Podziel się wrażeniami!
Witam, od ponad dwóch lat interesuję się fotografią. Od roku posiadam Sony A200. Wstawiam kilka swoich zdjęć, bardzo proszę o opinie
Justyna.
Pójdę tutaj w ślad mamy kuby, pomysły na zdjęcia miałaś fajne z wykonaniem już ciężej. Podoba mi się pomysł w 159., co do 160 to nie wyraźnie, a zaś 161 to nie do końca potrafię wydedukować co Pan Młody tam w tej ręce trzyma
niestety muszę się zgodzić z przedmówcami brak tu klimatu - nie widać ślubu, emocji
no cóż... mamo kuby, trebor, bob_marley23 - dziękuję Wam za szczere opinie. nie myślałam że jest aż tak źle
Justyna,
Temat slubniakow i pleneru jest cholernie ciezkim tematem do focenia.Szacunek,ze podjelas sie tego wyzwania.
Jakkolwiek zdjecia nieostre,pozbawione uroku.Konwersja B&W tez kiepska.
Pozdrawiam serdecznie,
nie myślałam że jest aż tak źle
Warunków to za bardzo nie było - prawda? Jasne szkło, wyższe ISO a czasy takie, że zaparzenie kawy trwa krócej... No i jeszcze duża dziura = mała GO, a tu trzeba szybko działać i trafić trudno...
Trochę ta seria... hmm... niewyraźna - to chyba najlepsze określenie. Może da się coś więcej wyciągnąć obróbką?
Podoba mi się natomiast, że miałaś konkretny pomysł i seria tworzy spójną całość. Nie do końca udaną ale jednak!
Nie można nie zgodzić się z ocenami inkwizytorów powyżej ale jak napisał Bertone:
Bertone napisał(a):
Pierwsze koty za płoty ... następnym razem będzie już lepiej
dobrze ze probujesz,i fakt z ostroscia ci nie poszlo za dobrze,ale nastepnym razem mysle ze bedzie git
pozdro
jmw.w hej.
Moja "inicjacja" zdjęć ślubnych była z miesiąc temu i też z różnymi komentarzami, jednak to zawsze motywuje do lepszej pracy. Widząc zdjęcia w twojej galerii ciężka praca nad zdjęciami Ci nie jest obca, więc tylko pozostało spokojnie czekać na jej efekty w ślubnych zdjęciach.
Monty, Bertone, doslav, pablo_duch, Misiek025 - dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i słowa pocieszenia
mam nadzieję nie poddać się po tej porażce.
ostatnio czasu brak na zdjęcia, więc na szybkie odświeżenie galerii coś z szuflady.
co do 162 ciekawy tramwajowy strit, może ciut za ciemny ale ja się nie znam