anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

amatorskie zdjęcia - jmw.w

profile.country.pl_PL.title
jmw.w-----
Nowicjusz

amatorskie zdjęcia - jmw.w

Witam, od ponad dwóch lat interesuję się fotografią. Od roku posiadam Sony A200. Wstawiam kilka swoich zdjęć, bardzo proszę o opinie :)
Justyna.

443 ODPOW. 443
profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

Pójdę tutaj w ślad mamy kuby, pomysły na zdjęcia miałaś fajne z wykonaniem już ciężej. Podoba mi się pomysł w 159., co do 160 to nie wyraźnie, a zaś 161 to nie do końca potrafię wydedukować co Pan Młody tam w tej ręce trzyma :c20

bob_marley23
Początkujący

niestety muszę się zgodzić z przedmówcami brak tu klimatu - nie widać ślubu, emocji

jmw.w-----
Nowicjusz

no cóż... mamo kuby, trebor, bob_marley23 - dziękuję Wam za szczere opinie. nie myślałam że jest aż tak źle :?

Monty-----
Poszukiwacz

Justyna,
Temat slubniakow i pleneru jest cholernie ciezkim tematem do focenia.Szacunek,ze podjelas sie tego wyzwania.
Jakkolwiek zdjecia nieostre,pozbawione uroku.Konwersja B&W tez kiepska.

Pozdrawiam serdecznie,

Bertone.
Poszukiwacz

nie myślałam że jest aż tak źle :?

Pierwsze koty za płoty ... następnym razem będzie już lepiej :smileythumbsup:

Pozdrawiam :c22

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
doslav.
Poszukiwacz

Warunków to za bardzo nie było - prawda? :c20 Jasne szkło, wyższe ISO a czasy takie, że zaparzenie kawy trwa krócej... No i jeszcze duża dziura = mała GO, a tu trzeba szybko działać i trafić trudno...
Trochę ta seria... hmm... niewyraźna - to chyba najlepsze określenie. Może da się coś więcej wyciągnąć obróbką?

Podoba mi się natomiast, że miałaś konkretny pomysł i seria tworzy spójną całość. Nie do końca udaną ale jednak!

Nie można nie zgodzić się z ocenami inkwizytorów powyżej ale jak napisał Bertone:

Bertone napisał(a):

Pierwsze koty za płoty ... następnym razem będzie już lepiej :thumbsup:

Moim skromnym zdaniem - fotografia ślubna jest takim samym wyzwaniem jak każda inna i wykonują ją zupełnie zwykli ludzie. Jedni lepiej (pozdrawiam "wiadomokogo"), a inni gorzej (nie pozdrawiam bo strasznie długo bym musiał wymieniać a większości i tak nie znacie) :c20 Wymaga tylko doświadczenia, umiejętności, refleksu, podejścia, wiedzy, doświadczenia, doświadczenia, doświadczenia... :smileyhappy:
Dajesz radę w innych dziedzinach foto - dasz radę i w ślubniakach!

Czego serdecznie życzę! :c22

pablo_duch
Początkujący

dobrze ze probujesz,i fakt z ostroscia ci nie poszlo za dobrze,ale nastepnym razem mysle ze bedzie git :thumbsup:
pozdro

Misiek025
Początkujący

jmw.w hej.
Moja "inicjacja" zdjęć ślubnych była z miesiąc temu i też z różnymi komentarzami, jednak to zawsze motywuje do lepszej pracy. Widząc zdjęcia w twojej galerii ciężka praca nad zdjęciami Ci nie jest obca, więc tylko pozostało spokojnie czekać na jej efekty w ślubnych zdjęciach.

jmw.w-----
Nowicjusz

Monty, Bertone, doslav, pablo_duch, Misiek025 - dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i słowa pocieszenia :c22
mam nadzieję nie poddać się po tej porażce.
ostatnio czasu brak na zdjęcia, więc na szybkie odświeżenie galerii coś z szuflady.

spoltrebor1ofcej
Początkujący

co do 162 ciekawy tramwajowy strit, może ciut za ciemny ale ja się nie znam