anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

amatorskie zdjęcia - jmw.w

profile.country.pl_PL.title
jmw.w-----
Nowicjusz

amatorskie zdjęcia - jmw.w

Witam, od ponad dwóch lat interesuję się fotografią. Od roku posiadam Sony A200. Wstawiam kilka swoich zdjęć, bardzo proszę o opinie :)
Justyna.

443 ODPOW. 443
jmw.w-----
Nowicjusz

coś z mojej pierwszej ślubnej sesji.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

coś z mojej pierwszej ślubnej sesji.

:c40

Zdjęcie nieciekawie skadrowane, przeszkadzają elementy na pierwszym planie (zupełnie niepotrzebne - nic nie wnoszą)

pablo_duch
Początkujący

Lajam napisał(a):

Zdjęcie nieciekawie skadrowane, przeszkadzają elementy na pierwszym planie (zupełnie niepotrzebne - nic nie wnoszą)

no tutaj musze podpisac sie pod słowotokiem Lajama :c40

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Lajam napisał(a):

Za Lajamem. :|

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
dejmien
Nowicjusz

Oby kolejna sesja była lepsza, za innymi - przeszkadzają owe elementy.. Powodzenia!

jmw.w-----
Nowicjusz

Lajam, pablo_duch, krzys1977, dejmien - dziękuję za odwiedziny i komentarze :c22
przyjrzałam się zdjęciu, i w sumie macie rację że pierwszy plan jest zbędny. myślałam że trochę urozmaicę kadr, ale wyszło jak wyszło :c6

kolejna próba...

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

myślałam że trochę urozmaicę kadr, ale wyszło jak wyszło

To może zamiast f/1,8 trzeba było zwiększyć GO i wtedy gdy ten wianek bedzie ostry, to para może być już w lekkiej nieostrości... byłoby lepiej?

------------------------------
fotoamator
Bertone.
Poszukiwacz

Cześć Justyna :D

Tego Pana z ostatniej fotki to znam (z widzenia) :nauseated_face:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
jmw.w-----
Nowicjusz

Tadeusz, Bartek - dziękuję za odwiedziny :c22

Bertone napisał(a):

Tego Pana z ostatniej fotki to znam (z widzenia) :nauseated_face:

kolejna porcja ślubnych...

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Justynko, ja absolutnie szczerze... NIe chciałabym takich zdjęć z własnego ślubu. BW nieciekawe, kadry nieostre. Generalnie brak tu klimatu ślubnego