Podziel się wrażeniami!
Witam, od ponad dwóch lat interesuję się fotografią. Od roku posiadam Sony A200. Wstawiam kilka swoich zdjęć, bardzo proszę o opinie
Justyna.
pojde troche na latwizne ale powiem tak-ostatnie 5 foteczek bardzo mi sie widzi
chyba tez musze zaczac streetowac troche
pozdro
kuraq, Bertone, Misiek025, pablo_duch - dziękuję za wizytę
kolejne zdjęcie z tej samej sesji...
149 , reszta jakoś mi nie podchodzi
pomysły na zdjęcia jak najbardziej mi się podobają, natomiast wydaje mi się, że z ostrością coś jest nie tak (a może to ostrość mojego oka szwankuje).
przykładem jest 148 gdzie ostrość poleciała na te "słupy" a nie postacie - o ile to nie efekt zamierzony. Pozostałe po prostu są mydlane.
ostatnie -pomysl oki,ale ostrosć gdzie jest ?
i ja bym bardziej przyciemnil-zeby wiecej czarnego było tak moim zdaniem
pozdrawiam
151 - nie byłoby złe, gdyby głowę miała odwróconą w przeciwną stronę
138. dobre, dobre !
139. tego niestety nie kapuję
140. nie podoba mi się - nic specjalnego
141. znowu dobrze wypatrzone
142. takie se
143. coś w tym jest
144. podoba mi się sytuacja, szkoda tylko bohaterki drugiego planu, która odciąga uwagę,a może ona jest specjalnie wyczekana ?
145. brakuje,żeby on patrzył na zegarek i odliczał minuty spóźnienia drugiej połówki
146, 147, 148 - nie przekonują mnie
149. fajny uśmiech, dobry kadr
150. ten kadr już nie jest taki dobry, jak ten wcześniej
151. wydaje mi się, że dziewczyna wyszła jakoś niekorzystnie (tak jakby cofnęła głowę wyolbrzymiając "drugie gardło" )
trebor, szkicek, pablo_duch, Starosta, kris - dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i krisowi jeszcze dziękuję za tak obszerny komentarz
coś musi być na rzeczy z tą ostrością, skoro kolejne osoby to zauważają...
a teraz takie szybkie odświeżenie galerii. wiem że zdjęcie nie zachwyca, ale nie mogłam się oprzeć żeby nie wstawić zdjęcia z kotem czytającym gazetę
Mi się podoba, a Ania ma rację, jest słodki