Podziel się wrażeniami!
Na początek świeżo sfocony w pracy modraszek.Pozdrawiam.
Message was edited by: akamel-----
dawno twoich prac nie oglądałem
a szkoda
27-30
Zdjęcia z parku robią wrażenie, motylek również.
Dzięki za odwiedziny i komentarze.Cieszę się, że się podobało.Teraz dla oddechu kadr trawnikowy.Te plamy w tle to wrzosy.
To ja bym bardzo uprzejmie o te wrzosy poprosił bo dmuchawce, żeby nie wiem jak piękne to jakoś mi nigdy nie leżą
Choć nie mogę też rzec aby temu Twojemu cokolwiek brakowało
30. Ciekawie, ciekawie
Dmuchawiec lepiej by wyglądał w dłoni jakiejś pięknej pani, a jakby zechciała jeszcze w niego dmuchnąć to już by było rewelacyjnie
Teraz zmiana klimatu, czyli zabytkowy cmentarz w Żorach(czyli u mnie).
Kurcze, ile razy ja się tam wybierałem... Nadal się wybieram zresztą tyle, że teraz to już chyba zaczekam aż się zazłoci i zabrązowi
To ten "żydowski" niedaleko dworca autobusowego - prawda? Zawsze lubiłem tam pozaglądać, nawet długo wcześniej zanim "posiadłem" aparat.
Jako, że miejsce zachwycające to i fotki nie mogą się nie podobać
doslav napisał(a):
Kurcze, ile razy ja się tam wybierałem... Nadal się wybieram zresztą tyle, że teraz to już chyba zaczekam aż się zazłoci i zabrązowi
To ten "żydowski" niedaleko dworca autobusowego - prawda?
Moja pani jest żorzanką "od zawsze" i teraz zastanawia się gdzie jest ten za PKP Mi też się wydawało, że w tej starszej (chyba) części, tej bardziej zaniedbanej - widziałem nagrobki z gwiazdami Dawida. No ale spierał się nie będę - dawno tam nie byłem Krzyże jasno sugerują jaki to cmentarz. Choć w mojej świadomości zawsze funkcjonował jako żydowski właśnie. Teraz czuję się doinformowany
Tak czy inaczej - miejsce z bardzo specyficznym klimatem i niezwykle piękne jeśli można tak określić nekropolię...
Masz więcej takich?..
doslav napisał(a):
Moja pani jest żorzanką "od zawsze" i teraz zastanawia się gdzie jest ten za PKP Mi też się wydawało, że w tej starszej (chyba) części, tej bardziej zaniedbanej - widziałem nagrobki z gwiazdami Dawida. No ale spierał się nie będę - dawno tam nie byłem Krzyże jasno sugerują jaki to cmentarz. Choć w mojej świadomości zawsze funkcjonował jako żydowski właśnie. Teraz czuję się doinformowany
Tak czy inaczej - miejsce z bardzo specyficznym klimatem i niezwykle piękne jeśli można tak określić nekropolię...
Masz więcej takich?..