Podziel się wrażeniami!
Witam czy ktoś może się orientuje kiedy będą udostępnione kolejne poprawki do telewizorów opartych na androidzie i czego one będą dotyczyły ?
to po gratulowac wiesz dla mnie tv to tez nie koniec swiata ale jak juz wydalem 4000zl na pozodny sprzet to po pracu lubie sobie coś tam zobaczyć a zwłaszcza moja pani i troszek ale to troszke czuje zlość jak zmienia kanal żeby swoje m jak milosc zobaczyc a tu obrazu niema a dzwiek jest albo na odwrot albo jakaś pikseloza przez 15sek
ja to moge jeszcze tv poogladac, ale co bym nie zainstalowal to sie wiesza, porazka z tym adroidem a aktualizacji jak nie ma tak nie ma. Sony wezcie sie do roboty ! a jak slysze ze problemy znikaja po ustawieniach fabrycznych to normalnie smiech na sali !
@konik123 pikseloza przez 15s? to raczej efekt słab(sz)ego sygnału. To jest sygnał DVB-T/DVB-C? Satelita?
Sprawdziłeś kable sygnałowe i wtyczki? (zmieniłeś może na inny dla sprawdzenia?)
A tak swoją drogą to nie rozumiem na co czekasz... Skoro nie działa poprawnie to zamiast czekać na cudowną i bezbłędną aktualizację wezwij serwis.
(swoją drogą nie rozumiem podejścia typu - powiedział dobre słowo o Sony to już mu na pewno płacą - też się pewnie zaraz dowiem, że dostaję kasę od Sony... ech...)
oczywiście że sprawdzalem na innym sprzecie zewnetrznym i jest oki sygnal 80% minimum w dobra pogode 95% czasz konwerter wszystko nowe i nie musze nawet kanału zmieniać wystarczy żę wejde do menu i spowrotem