Podziel się wrażeniami!
Witam mam takie pytanko mam słuchawki PULSE 7.1 SONY od ps4 podłączam je do laptopa po kabelku z jackiem jest ok, bezprzewodowo do ps4 i ps3 wszystko chodzi, podpinam do tableta Z2 i cisza słuchawki oryginalne z tableta chodzą ok ,oriętuję sie ktoś w czym problem.
Podpiołem do amplitunera SONY też nie chodziły zmieniłem kabel, z laptopem chodziło ale myślałem że to może kabel,zmieniłem,zaczołem się bawić tymi słuchawkami i przełączyłem na OFF w słuchwkach ku mojemu zdziwieniu słuchawki zaczeły chodzić co prawda nie da się zmienić na inne tryby dżwięku ale chodzą i z tabletem jak i amplitunerem ale musi być OFF w słuchawkach i dalej nie wiem dlaczego tak się dzieje w laptopie w PS3,PS4,PSvita chodzą normalnie a jak podpinam do tableta czy do amplitunera to muszą być wyłączone.:smileymrgreen:
Witaj leon1070
Twoje słuchawki oferowane są przez Playstation w związku z tym o ich specyfikacje
należałoby zapytać Playstation pod numerem telefonu:
0 801 230 000, lub wysyłając mail pod adres: pomoc@playstation-cok.pl
Ewentualnie o sposób konfiguracji Tabletu Z2 można dopytać się w Sony Mobile pod
numerem telefonu:
+48 22 22 77 444, lub wysyłając maila pod adres: questions.pl@support.sonymobile.com
Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka_J