Podziel się wrażeniami!
Witam.
Dlaczego nie mogę odbierać telewizji hydrydowej na telewizorze KDL - Bravia 40 HX720. Wykonałem całą procedurę z końcowym włączeniem aplikacji internetowej w telewizorze (według instrukcji) i oczywiście podłączyłem internet do TV. Naciśnięcie czerwonego przycisku na pilocie nie dało żadnego efrktu. Podobno potrzebna jest aktualizacja PKG 4.017 EUA, której nigdzie nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc.
Olgierd.
Aktualizacja o której piszesz jest starszą, więc wystarczy, że telewizor będzie miał najnowsze oprogramowanie - wersja PKG4.021EUA.
Kolejną ważną sprawą jest to, że HbbTV jest dostepne tylko w naziemniej telewizji cyfrowej ( i jak teraz doczytałem w telewizji kablowej PROMAX) i co jeszcze ważniejsze musi być nadawane - a w tym momencie wydaje mi się, że działa tylko na kanałach TVP.
Dzięki za informację. Ja w telewizorze mam wspomnianą przez pana aktualizację. Telewizję cyfrową odbieram przez kablówkę. Od operatora kablówki otrzymałem następującą informację na pytanie czy można odbierać telewizję hybrydo na ich łączach: